Events i juni: Musik-ikoner, en børneklassiker og drønende bilræs

Biografernes mange spændende særforestillinger
Billede
(© GEORGE MICHAEL FREEDOM UNCUT)

Sommeren står for døren, men det skal ikke stå i vejen for en god biogratur. Endnu engang har biograferne nemlig samlet en række spændende og alsidige særvisninger her i juni måned. Se dem alle herunder.

I juni kan man således komme til bl.a. eksklusive forpremierer, Formel 1-løb og en særvisning af en længeventet George Michael-dokumentar.

Herunder finder du biografernes events, særvisninger og forpremierer i juni:

Klassiske børnefilm: Gummi T

Animationsfilmen 'Gummi T' er historien om Ivan Olsen, bedre kendt som Gummi-Tarzan. Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards bøger. Ivan har det ikke nemt. Han får bank og buksevand - og da han kommer hjem til sin far, får han skældud over, at han ikke er stærk og dygtig som Tarzan. 

Da Ivan imidlertid møder en heks og får superkræfter, praler hans far vidt og bredt om sin søn. Ivan mærker dog, at det ikke er spor sjovt at skulle være så stærk og dygtig hele tiden. Spørgsmålet er om den slags superkræfter gør det hele nemmere? 

'Gummi T' vises den 4. juni i Gentofte Bio

Særvisning af dokumentaren George Michael Freedom Uncut

Dokumentarfilmen om det afdøde musik-ikon George Michael handler om hans liv - fra hans ungdom og succes til hans afdøde kærlighed og hans tilbagetrækken fra rampelyset. Den meget personlige film er lavet i samarbejde med musikeren, som derfor er voice-over filmen igennem. 

Den længe ventede dokumentar byder på arkivmateriale, private optagelser og interviews med George Michaels venner og samarbejdspartnere, som bl.a. Elton John, Stevie Wonder, Ricky Gervais, Mary J. Blige, Jean Paul Gaultier og de fem originale supermodeller fra den ikoniske  musikvideo 'Freedom! '90'. 

'George Michael Freedom Uncut' vises den 22. juni i Atlas Biograferne, CinemaxX Aarhus, CinemaxX København, Empire bio, FORMAT Biograf, Grand Teatret og Øst For Paradis. 

Forpremiere på Elvis landet over

Nordisk Films Biografer inviterer til en musikalsk og festlig forpremiere, når filmen 'Elvis' vises dagen før dens rigtige premiere. Filmen byder på masser af musik, farver og rock'n'roll, når historien om den legendariske musiker Elvis udfolder sig. 

Glæd dig til at opleve Austin Butler som The King og Tom Hanks som hans manager i filmen af Moulin Rouge-instruktøren Baz Luhrmann. 

'Elvis' vises den 22. juni i NFB Aalborg City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C, Dagmar, Esbjerg Broen, Falkoner, Field's, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Palads, Taastrup, Trøjborg, Viborg Fotorama og Waves.

Forpremiere på Elvis i Randers - med introduktion af Elvis-entusiast

Arrangementet starter kl. 19:00, hvor Nordisk Films biograf i Randers ruller den røde løber ud og serverer et glas champagne. I foyeren er der live-musik med den kendte Elvis-sanger Maarten Jansen fra Holland, mens der endvidere vil være opstillet en fotovæg til at forevige aftenen. 

Før filmen vil manden bag Memphis Mansion i Randers, Henrik Knudsen, introducere 'Elvis'. Memphis Mansion tilbyder desuden fællesspisning på Memphis Mansion i forbindelse med forpremieren. Fællesspisningen skal dog bookes via Memphis Mansions egen hjemmeside. 

'Elvis' vises den 22. juni i NFB Randers. 

Særvisning af Formel 1

Så er det blevet Grand Prix-tid. I den anledning har både Big Bio og FORMAT biograf lagt en masse fede Grand Prix-events i deres biografkalender. 

Der kan således ses Formel 1 fra Bahrains, Saudi Arabien, Italien, Miami, Azerbaijan, Canada, Storbritannien og Spanien.   

Vises løbende igennem juni måned i Big Bio og FORMAT biograf.