De første reaktioner på 'Thor 4: Love and Thunder' er landet: "Den sjoveste film i MCU"

Torden og lynild i biografen!
Thor 4: Love and Thunder (Walt Disney Pictures)
(© Thor 4: Love and Thunder (Walt Disney Pictures))

Spændingen stiger kun for hver dag, vi kommer tættere på biografpremiere på Thor 4: Love and Thunder. Nu har de første og meget lovende reaktioner på Marvel-filmen ramt internettet. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder.

Der er bl.a. ros til filmens humor, instruktøren bag samt både Chris Hemsworth og Natalie Portman som henholdsvis Thor og Jane Foster, mens også Christian Bales skurkerolle får flotte ord med på vejen.

Forsalget til 'Thor 4: Love and Thunder' er startet. Find dine billetter her:

Fandango, Erik Davis:

- Endnu et klassisk Thor-eventyr! 'Thor: Love and Thunder' er alt, hvad jeg ville have det til at være. Store, farverige, mærkelige Guns N' Roses-drevne kampe sammen med en håbløs romantisk historie om at opdage kærligheden uventede steder. Christian Bale & Russell Crowe er især gode. Og Korg!

Bro Bible, Eric Italiano:

- 'Thor: Love and Thunder' er den sjoveste film i MCU. Vittighederne er fremragende, ligesom castet leverer dem. Christian Bale er selvfølgelig også skræmmende som Gorr, MEN plottet føltes fladt og uden noget egentlig på spil.

Los Angeles Film Critics Association, Courtney Howard:

- 'Thor: Love and Thunder' har en appetit på ødelæggelse og grin [an Appetite For Destruction, red.].
Det er helt vildt! Taika Waititi leverer et oprørsk, respektløst skue. Fantastisk historie, der er noget på spil og god karakteropbygning. Chris Hemsworth & Natalie Portman, fremragende. Russell Crowe & Christian Bale passer nemt ind i verdenen.

Variety, Simon Thompson:

- 'Thor: Love and Thunder' er en levende og sprællevende eksplosion, der leverer. Hemsworths Thor forbliver en juvel i Marvels krone. Bales Gorr er en fremragende bøhmand, der blander det campy og det uhyggelige. Portmans Foster og Thompsons Valkyrie er et par i topklasse.

Insider, Kirsten Acuna:

- Christian Bale er fænomenalt truende som skurken Gorr the God Butcher i 'Thor: Love and Thunder'. En af de mest uhyggelige Marvel-skurke, vi nogensinde har set på lærredet. Han gav mig nogle Dark Knights [Heath, red.] Ledger Joker-vibes på et tidspunkt.