Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bale vidste ikke, hvad han havde sagt ja til som Marvel-skurk

Christian Bale vidste ikke, hvad han havde sagt ja til som Marvel-skurk

Fra DC til MCU

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det kan måske nok være svært at finde rundt i alle de superhelte-film, som Marvel de seneste mange år har beriget verden med. Fans af filmene ved dog nok som minimum, at forkortelsen MCU står for Marvel Cinematic Universe, altså Marvels filmiske univers.

Lige om lidt har Thor 4: Love and Thunder biografpremiere med ingen ringere end Christian Bale i en særdeles ondsulet rolle som skurken Gorr the God Butcher.

Der er bare lige det ved det, at Bale ikke anede, hvad MCU var, da han takkede ja til rollen. Han vidste end ikke, at han for den sags skyld var gået ind i et filmisk univers.

SE OGSÅ: Plakaterne: 'Thor 4' varsler torden, geder og Christian Bales nye Marvel-skurk

Skuespilleren har forladt sin Batman-rolle i DC-universet, mens det altså nu gælder MCU. Bale fortæller i et interview med Total Film, at han dog bestemt ikke tøvede med at indtage en anden rolle i superhelteland efter Christopher Nolans Batman-trilogi:

- Det studsede jeg slet ikke over […] Jeg læste godt om det, og folk sagde 'åh, se nu der! Han er gået ind i MCU!', Bale uddyber sin reaktion over skiftet fra DC til MCU:

- 'Jeg har gjort hvad? Jeg er ikke gået ind i noget som helst' [I haven't entered shit, red.], fortæller Bale og fortsætter: Jeg havde det sådan, 'MCU?', jeg var nødt til at spørge, hvad det var.

SE OGSÅ: Første kig på Christian Bales Marvel-skurk afsløres i ny Thor 4-trailer

Mon ikke det efterhånden er gået op for den 48-årige-skuespiller, hvad han har sagt ja til? Om ikke andet så ved han godt, hvad han har ladet sig inspirere af til rollen som Gorr.

Her nævner Bale bl.a. vampyren Nosferatu, mens der også blev skelet til den urovækkende musikvideo 'Come To Daddy' af Aphex Twin. Det lader til, at vi har noget yderst uhyggeligt i vente.

'Thor 4: Love and Thunder' har biografpremiere den 6. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.