Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: 'Joker 2' er på vej - titlen er også offentliggjort

Bekræftet: 'Joker 2' er på vej - titlen er også offentliggjort

Se billedet med Joaquin Phoenix

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Der har næsten lige siden, at den succesfulde Joker ramte verden i 2019, været rygter og spekulationer om, at der skulle komme en opfølger. Det er dog først nu, at en 2'er synes at være blevet bekræftet.

Den første films instruktør og medforfatter Todd Phillips har nemlig på sin Instagram-profil postet et billede af den kommende films manuskript og Joaquin Phoenix, der læser det. Se billederne herunder.

Således er også filmens titel blevet afsløret til at være Joker: Folie à Deux, mens filmen er forfattet af Phillps og Scott Silver, hvilket også var tilfældet med den første 'Joker'.

LÆS OGSÅ: Willem Dafoe har den perfekte idé til 'Joker 2' med Joaquin Phoenix

Den franske undertitel "Folie à Deux" kan groft oversættes til "galskab for to". Undertitlen er også betegnelsen for en delt psykose eller en delt vrangforestillingslidelse.

Med andre ord et psykiatrisk syndrom, hvor symptomer på en vrangforestilling og nogle gange hallucinationer overføres fra et individ til et andet.

Det indikeres måske her, at selveste Harley Quinn kunne dukke op i fortsættelsen. Det er dog ikke just sikkert, at det bliver Margot Robbie, der også her vil komme til at portrættere den populære karakter.

Plottet til 'Joker: Folie à Deux' er endnu ikke offentliggjort, mens en premieredato også lader vente på sig.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.