Cookie- og Privatlivspolitik
Stjernerne indtager Barbieland: Se den vilde rolleliste til kommende Barbie-film

Stjernerne indtager Barbieland: Se den vilde rolleliste til kommende Barbie-film

Der er ikke bare én Barbie og Ken

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Filmen om den populære Mattel-dukke, Barbie, står til at ramme landets biografer sommeren 2023.

Live action-filmen kommer til at handle om Barbie, som smides ud af Barbieland, fordi hun ikke er perfekt nok. Derfor beslutter Barbie at tage på eventyr i den virkelige verden.   

De ikoniske dukker, Barbie og Ken, portrætteres af Margot Robbie og Ryan Gosling, men de er skam ikke de eneste store navne, der pryder rollelisten. Vi har samlet hele holdet nedenfor.   

Filmen instrueres af den populære instruktør Greta Gerwig, som står bag succeserne Lady Bird og Little Women. Gerwig har skrevet filmen sammen med Noah Baumbach, som står bag Marriage Story, Frances Ha og The Squid and the Whale.

Ifølge Dark Horizons rygtes det, at både pop-stjernen Dua Lipa og Gerwig-favoritten Saoirse Ronan har en rolle i filmen, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Publikationen har også afsløret, at der efter sigende kommer til at være i hvert fald tre forskellige versioner af både Barbie og Ken.

Dertil rygtes det også, at Bridgerton-stjernen Nicola Coughlin får en rolle i den kommende dukkefilm.

LÆS OGSÅ: Se første billede: Margot Robbie er den ikoniske Barbie-dukke

Se den bekræftede rolleliste her:

Margot Robbie som Barbie

Det er næsten ikke til at forestille sig en bedre skuespiller til at portrættere den ikoniske dukke, Barbie. Ikke nok med at Margot Robbie har udseendet, så er hun både en dygtig drama- og komedieskuespiller.

Robbie blev verdenskendt som Naomi i The Wolf of Wall Street og har siden gjort sig bemærket i film som Suicide Squad, Once Upon a Time… in Hollywood samt Bombshell og I, Tonya, som indbragte hende Oscar-nomineringer for henholdsvis bedste kvindelige birolle og bedste kvindelige hovedrolle.

Ryan Gosling som Ken

Det er hele fire år siden vi sidst så Ryan Gosling pryde biograflærredet, men de kommende år byder heldigvis på masser af Gosling, deriblandt i 'Barbie'-filmen som dukken Ken. Og igen må man sige, at castingen er i top.

Gosling er en af sin generations mest elskede skuespillere, og han er kendt fra film som Drive, Crazy, Stupid, Love, Blade Runner 2049 samt Half Nelson og La La Land, som begge indbragte ham en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle.

LÆS OGSÅ: Første kig på Christian Bales Marvel-skurk afsløres i ny Thor 4-trailer

Issa Rae

Issa Rae er en af tre personer, der også rygtes til at skulle spille en Barbie-dukke. Hvad hendes rolle ellers indebærer vides ikke endnu. Rae er hovedsageligt kendt fra tv-serien Insecure, som hun både spiller hovedrollen i samt skriver og producerer.

Hari Nef

Hari Nef er endnu en af de skuespillere, der formentlig skal spille en Barbie-dukke. Nef har endnu ikke fået sit helt store gennembrud, men hun er hovedsageligt kendt fra tv-serien Transparent samt filmen 'Assassination Nation'.

Ncuti Gatwa

Ncuti Gatwa spiller en af de tre formodede Ken-karakterer i 'Barbie'. Udover den kommende dukkefilm er Gatwa endnu et rimelig uskrevet blad og er hovedsageligt kendt fra den populære tv-serie Sex Education.

Gatwas karriere er dog på stjernekurs, og han har også netop fået rollen som den næste Doctor Who.

Simu Liu

Simu Liu skal formentligt ligeledes portrættere en af de tre Ken-dukker. Liu har en del på CV'et, men hans store gennembrud kom i 2021 med Marvel-filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Fremadrettet har Liu en masse store projekter på tapetet dertil også en efterfølger til Shang-Chi.

LÆS OGSÅ: Stjernespækket storfilm udvider rollelisten: Timothée Chalamet får fint selskab i 'Dune 2'

Emma Mackey

Emma Mackey skal også være med i Barbie-filmen, men der vides endnu ikke noget om hendes rolle. Men i og med at Mackey ligner Margot Robbie, kunne man fristes til at tro, at hun enten skal spille hendes søster Skipper eller en version af Barbie-dukken. Mackey er ligeledes kendt fra serien Sex Education.

Kate McKinnon

Komedieskuespilleren Kate McKinnon pryder også rollelisten, men hvilken karakter hun helt præcis skal spille er endnu ukendt. Man kunne dog godt se hende som en komisk og over-the-top dukke eller forstander i Barbieland. McKinnon er kendt fra Saturday Night Live, Ghostbusters, The Bubble og Joe vs. Carole.


Will Ferrell

Med tilføjelsen af komikeren Will Ferrell lægger Barbie-filmen i den grad op til at være komediefilm, selvom der endnu ikke vides noget om hans rolle i filmen. Ferrell er kendt fra film som Elf, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Step Brothers og The Other Guys.

America Ferrera

Også America Ferrera er med i den kommende film, men som med de fleste andre ved vi endnu intet om hendes karakter. Ferrera fik sit store gennembrud med den populære serie 'Ugly Betty' og har efterfølgende været med i serier som The Good Wife og 'Superstore'.

Michael Cera

Endnu en komedieskuespiller er at finde på rollelisten, nemlig Michael Cera, hvis rolle er ukendt. Cera har siden succesen Superbad været med i film som Juno og This is the End samt serien Arrested Development.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år på godset: Fans bestemmer, om vi vender tilbage i 'Downton Abbey 3'

Alexandra Shipp

Alexandra Shipp er også at finde på den omfattende rolleliste men endnu engang i en endnu ukendt rolle. Shipp er kendt fra film som Straight Outta Compton, de nyeste X-Men-film samt den Oscar-nominerede film Tick, Tick… BOOM!.

Emerald Fennell

Emerald Fennell er ved at blive et stort navn både som skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør, så det bliver spændede at se, hvilken rolle hun kommer til at få i Barbie-filmen. Som skuespiller er Fennell kendt fra Anna Karenina, The Danish Girl samt The Crown.

Derudover har Fennell skrevet flere afsnit til serien Killing Eve samt instrueret og skrevet Promising Young Woman, der indtjente hende en Oscar-statuette for Bedste originale manuskript.

Rhea Perlman

Den ikoniske komedieskuespiller Rhea Perlman skal også være med i filmen i en endnu ukendt rolle. Perlman vandt alles hjerter med sin portrættering af Carla i den folkekære serie 'Sam's Bar', som indkasserede hende hele 4 Emmy’er for Bedste Kvindelige Birolle i en Komedie. Derudover er hun kendt fra serierne 'Taxi', 'Pearl' og 'Kirstie'.

Connor Swindells

Det unge stjerneskud Connor Swindells er også på rollelisten men som med næsten alle andre på listen, ved vi endnu ikke hvilken rolle, han får. Swindells er kendt fra filmen Emma samt igen serien Sex Education.

Kingsley Ben-Adir

Kingsley Ben-Adir er ved at få cementeret sit navn i Hollywood med flere succesfulde roller inden for især serie-verden. Ben-Adir er kendt fra serier som 'The OA', Peaky Blinders og 'High Fidelity' samt filmen One Night in Miami…, hvor han spillede selveste Malcolm X.

Det vides endnu ikke hvilken rolle han får i Barbie-filmen, men mon ikke han kunne være en god Ken-dukke?

Scott Evans

Også Scott Evans er at finde i den kommende dukkefilm. Evans er lillebror til selveste Captain America, Chris Evans.

Evans har haft en rimelig stabil skuespilkarriere, selv om han ikke har fået sit store gennembrud. Han er formentlig mest kendt som Oliver i serien 'Grace and Frankie' samt sine mange sjove videoer på sociale medier, hvor Scott og Chris skræmmer livet af hinanden.

Resten af castet byder på navne som Ritu Arya, Jamie Demetriou, Ariana Greenblatt, Sahron Rooney, Ana Cruz Kanye.

'Barbie' forventes at få premiere den 20. juli 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.