Cookie- og Privatlivspolitik
Hovedrollen til den nye Hunger Games-film er fundet

Hovedrollen til den nye Hunger Games-film er fundet

Se den unge Corioloanus Snow

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Så er arvtageren til Hunger Games-karakteren Corioloanus Snow fundet. Den prominente herre, som tidligere blev spillet af Donald Sutherland, skal spiles af den unge skuespiller Tom Blyth, der hovedsageligt er kendt fra serien 'Billy the Kid'.

Blyth har fået rollen i 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes', som er en prequel til den populære filmserie The Hunger Games.

Den nye film fokuserer på den 18-årige Snows historie, inden han blev den famøse præsident af Panem. Snow søger at genoprette sin families hæder og ære, da familien er dårligt stillet efter krigen i Capitol.

Den unge Corioloanus Snow ønsker derfor at være mentor i det 10. Hunger Games, men bliver modvilligt valgt til at hjælpe en pige fra det fattige 12. distrikt ved navn Lucy Gray Baird. Baird viser sig dog som en stærkere deltager end Snow først antog, og han tror nu på, at en sejr for de to er muligt.

Francis Lawrence, der har stået bag tre tidligere Hunger Games-film, er tilbage som instruktør, og endnu engang er filmen baseret på Suzanne Collins seneste bestseller.

LÆS OGSÅ: Endelig! Ny Hunger Games-film får titel og premieredatodato

Om karakteren Coriolanus Snow udtaler instruktør Francis Lawrence:

- Corioloanus Snow er mange ting – en overlever, en loyal ven, hensynsløs, en ung mand, som hurtigt bliver forelsket, og meget ambitiøs.

Om valget af Tom Blyth siger Lawrence:

- Toms version af karakteren viste os alle de komplekse tvetydigheder, den unge mand besidder, som han udvikler sig mod den tyran, han kommer til at blive.  

Der er endnu ikke andre skuespillere tilknyttet projektet.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' får premiere den 17. november 2023.

HBO Max ©

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.