Cookie- og Privatlivspolitik
Alle på nær Tom Cruise og én anden skuespiller kastede op under optagelserne til 'Top Gun 2'

Alle på nær Tom Cruise og én anden skuespiller kastede op under optagelserne til 'Top Gun 2'

Se den vilde efterfølger i biografen nu

Stem op!
111
Stem ned!
0
(reset)

Så er ventetiden forbi! Hele 36 år efter Top Gun tog verden med storm i 1986, kan man endelig se den længeventede efterfølger Top Gun 2: Maverick i biografen.

Tom Cruise vender tilbage som Pete 'Maverick' Mitchell i efterfølgeren til 80'er-klassikeren. Denne gang skal han træne en gruppe nye og unge rekrutter, bl.a. er Bradley 'Rooster' Bradshaw - sønnen til hans gamle partner 'Goose' - på holdet.

Forholdet til Rooster samt den manglende støtte fra sine overordnede, skaber dog sin del af udfordringer for den rutinerede pilot Maverick. Alt dette skal imidlertid lægges på hylden, da en særlig mission kræver usædvanligt meget af både rekrutterne og Maverick.

Find dine billetter til 'Top Gun 2: Maverick' her:

I forbindelse med 'Top Gun 2: Maverick' har filmens producer Jerry Bruckheimer - der bl.a. også har stået bag Beverly Hills Cop, The Rock og Pirates of the Caribbean - taget en snak med Total Film om filmens optagelser, stunts og naturligvis Tom Cruise.  

Bruckheimer fortæller bl.a., at Cruise oprindeligt var lidt skeptisk over idéen om en efterfølger, da han var bekymret for den teknologiske del, her om skuespillerne kunne filmes, hvor de rent faktisk selv flyver - og om de optagelser overhovedet ville være brugbare.

Om den oprindelige 'Top Gun' fortæller Bruckheimer:

- I den første film sendte vi skuespillerne op i F-14 fly, og de havde alle hovedet mellem benene, de kastede op og vi kunne ikke bruge nogle af optagelserne til noget. Det var en katastrofe.

- Det eneste vi kunne bruge, var optagelserne af Tom, for han kan håndtere det. Det var virkelig en udfordring, fortsætter Bruckheimer.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise forhindrede streamingpremiere på 'Top Gun 2'

Derfor var den største udfordring at finde skuespillere, der rent faktisk kunne sætte sig op i et fly og lave brugbare optagelser:

- Mange skuespillere sagde "Nej tak, jeg er villig til at gøre det i et simuleret fly". For det er jo selvfølgelig farligt. Så vi fik virkelig samlet den bedste gruppe. 

Den succesfulde producer fortæller også, hvordan Cruise forberedte en flere måneder lang træning for, at skuespillere kunne klare g-kraften i flyene.

Selvom den hårde træning fik skuespillerne op i flyene, var det ikke nok til at stoppe kvalmen. Alle, på nær én, kastede op i flyene, fortæller Bruckheimer:

- På nær Monica [Barabro] - hun var den eneste, der kunne klare g-kraften bedre end de andre skuespillere. Og så selvfølgelig Tom.

Den omfattende træning har i den grad givet pote. Mange anmeldere roser filmen for flotte og vilde actionsekvenser i luften. Derfor ønsker den succesfulde producer også at understrege realismen i filmens optagelser:

- Når du ser deres ansigtsudtryk - de spiller ikke skuespil. Når du ser flyet flyve lige op luften, så flyver de lige op i luften. Når du ser et fly på hovedet, så er det rent faktisk på hovedet. Man kan kun forestille sig det fysiske pres, skuespillerne gik igennem.

'Top Gun 2: Maverick' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.