Cookie- og Privatlivspolitik
Spilletiden til 'Doctor Strange 2' er afsløret: Den korteste MCU-film i tre år

Spilletiden til 'Doctor Strange 2' er afsløret: Den korteste MCU-film i tre år

God tid til fordybelse i the Mutiverse of Madness

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Det viser sig, at Ingressos oplysninger er forkerte. Fandango har via Collider afsløret, at spilletiden bliver en del kortere, nemlig to timer og seks minutter. Altså en del kortere end de to timer og 28 minutter, som først var meldt ud.

Dermed bliver det faktisk den korteste MCU-film i tre år - siden Captain Marvel. Og 11 minutter længere end den første 'Doctor Strange'.

------------------------

Hvor lang bliver superheltefilmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Lang, hvis man skal tro de nye oplysninger, der er kommet ud.

Ingresso, der er en brasiliansk pendant til kino.dk, har ifølge Comicbook.com afsløret spilletiden til at være 148 minutter, eller to timer og 28 timutter.

Det er præcis den samme spilletid, som Spider-Man: No Way Home, der netop lader Doctor Strange åbne portene til mutiverset. Sammenfald? Vi tvivler.

Filmen er instrueret af Sam Raimi, som i øvrigt stod bag de tre gamle Spider-Man-film fra 2002-07, som nu er blevet en del af Marvels filmiske univers, har sikkert en eller anden bagtanke med at ramme den eksakte længde som den seneste Spider-Man-film.

Kun tre MCU-film har en længere spilletid end 'Doctor Strange 2'. Avengers: Endgame, Eternals og Avengers: Infinity War.

LÆS OGSÅ: Det her bliver Marvel-universets mest betydningsfulde karakter fremover

Filmen har været igennem en turbulent tid, hvor både pandemien, udfordringer med en anden Benedict Cumberbatch-film, Power of the Dog, samt instruktørskifte undervejs har medført en vanskelig proces.

- Det har været svært for alle. Men også meget fornøjelig og ikke mindre fornøjelig end den første film, har Cumberbatch udtalt til branchemediet Deadline.

Plottet I den nye Doctor Strange-efterfølger er indtil videre hemmeligholdt, men den følger efter begivenhederne i 'Spider-Man: Now Way Home', og som traileren afslører, kommer bl.a. Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) til at medvirke.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness får biografpremiere den 5. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.