Cookie- og Privatlivspolitik
Popstjerne bliver ny Marvel-skurk: En wrestler med superkræfter

Popstjerne bliver ny Marvel-skurk: En wrestler med superkræfter

Marvels første latinamerikanske hovedrolle

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Sony har offentliggjort, at deres næste Marvel-eventyr bliver med Spider-Man-skurken El Muerto aka Juan Carlos, en wrestler med superkræfter.

Den latinamerikanske popstjerne Bad Bunny er blevet hyret ind til at indtage rollen. Det afslørede studiet til årets CinemaCon, hvor musikeren også dukkede op.

El Muerto har tidligere været i duel med Spider-Man i tegneserierne – faktisk i en wrestling kamp, hvor han næsten fik masken af Edderkoppen.

Spider-Man fik dog ramt El Muerto med en lammende gift, hvilket dog betød, at El Muertos fjende, El Dorado, dukkede op for at tage livet af ham. Spider-Man kom ham til undsætning, og i samarbejde bekæmpede de Dorado. Det skriver Deadline.

'El Muerto' vil blive den første latinamerikanske helt/skurk, der får sin egen spillefilm i universet af Marvel-karakterer. Tegneseriekonkurrenten DC Comics har allerede annonceret en film om Blue Beetle, og kommer på den måde Marvel i forkøbet.

Den nye skurk vil indgå i samme univers som Venom, Morbius, den kommende Kraven the Hunter og Madame Web.

Læs også: Stjerne fra 'Euphoria' får hemmelig Spider-Man-rolle i ny Marvel-film

Bad Bunny medvirker i den kommende actionfilm Bullet Train med Brad Pitt, som Sony altså er så begjestrede for, at den 28-årige sanger med det borgerlige navn Benito Antonio Martínez Ocasio har scoret sin første hovedrolle.

Han har tidligere haft små optrædner i Fast & Furious 9 og serien 'Narcos: Mexico'. Bad Bunny er udover musikkarrieren i øvrigt selv professionel wrestler.

'El Murto' er sat til at få amerikansk premiere den 12. januar 2024.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.