Harry Potter-fans opdager uforklarligt plothul i 'Fantastiske skabninger 3'

Elsket karakter burde slet ikke være med
Billede
(© Warner Bros.)

Harry Potter-universet kan netop nu opleves i biograferne i den aktuelle Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder, hvor danske Mads Mikkelsen har gjort sin entré i franchisen.

Fans af den magiske filmserie har dog fundet et plothul i det nyeste eventyr, som involverer en af de mest elskede karakterer, nemlig Hogwarts-professoren Minerva McGonagall.

Maggie Smith, der snart er biografaktuel i Downton Abbey: En ny æra, spiller McGonagall i de originale Harry Potter-film, mens den 39-årige Fiona Glascott spiller karakteren i 'Fantastiske skabninger 3'.

Se også: Mads Mikkelsen om at overtage fra Johnny Depp: Sådan gjorde jeg Grindelwald til min egen

Problemet er, at filmen finder sted før Anden Verdenskrigs begyndelse i 1939, mens Minerva McGonagall er født i 1935. Hogwarts-professoren burde derfor selvfølgelig kun være et barn i den nye film.

Plothullet var faktisk gældende allerede i Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser, som finder sted i 1927. Her burde McGonagall ikke engang være født endnu, og alligevel er karakteren både med i filmen, mens hun også vises i et flashback til 1910'erne.

Fans af det magiske univers har selvfølgelig diskuteret de uoverensstemmende detaljer online med beviser for, hvorfor det er et plothul.

Vi afventer i spænding en god forklaring fra Harry Potter-skaberen J.K. Rowling, der også har skrevet manuskriptet til den nye film.

'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' kan ses i biografen nu.