Cookie- og Privatlivspolitik
Grin, gråd og galskab: De 5 største WTF-øjeblikke med Nicolas Cage

Grin, gråd og galskab: De 5 største WTF-øjeblikke med Nicolas Cage

I forbindelse med legendens nye actionkomedie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Holdningerne til Nicolas Cage er mange, men at han er en af branchens flittigste skuespillere, står ikke til diskussion. Det vidner et i særdeleshed aktivt CV om, der i skrivende stund tæller mere en 100 skuespiller-krediteringer.

Den levende legende er bl.a. kendt for sin - hvad man kan kalde - ekstreme spillestil, hvor man med en let Google-søgning kan finde den ene mere vanvittige scene efter den anden. Vi har herunder samlet fem af vores absolutte favoritter med fuld CAGE RAGE.

I forbindelse med hans kommende actionkomedie The Unbearable Weight of Massive Talent har vi nemlig fundet fem af hans mest gakkede scener. Her går Oscar-vinderen i hvert fald helt ind i sine roller på rablende herlig vis.

Find dine billetter til 'The Unbearable Weight of Massive Talent' her:

Alfabetet for fuldt vanvid: Vampire’s Kiss (1988)

I denne skønne omgang Cage-vanvid, spiller legenden Peter Loew, der tror, at han er ved at blive til en vampyr. Kort fortalt. Det lyder skørt. Det er det også. Filmens præmis afføder da heller ikke overraskende sin del af vanvid. Bl.a. spiser Cage i en pænt klam scene kakerlakker. Ja, ægte kakerlakker!

Vi har dog her valgt at bringe en anden af filmens mange vilde scener, nemlig den, hvor Peter i den grad går agurk, da han skal forklare, hvordan man arkiverer dokumenter, hvorpå han for fuldt skrue råber alfabetet. Stærke sager!

 

Overgearet fængselsopgør: Face/Off (1997)
En af skuespillerens mest populære film er John Woos hæsblæsende og ansigts-forbyttende actionbasker 'Face/Off'. Det skorter bestemt heller ikke på vanvid i denne film, hvor Cage indtager den ene af filmens to hovedroller - det overfor John Travolta.

I en i særdeleshed skør scene finder man Cage gå all in på sit karakteristiske Cage Rage, hvor han manisk skriger sit "I'm Castor Troy", mens følelsesspektret går fra mani til grådkvalthed i denne bizarre dobbeltrolle.

 

Nooo... not the bees!: The Wicker Man (2006)
En af de film, der har affødt i massevis af skøre, groteske og fuldstændigt vanvittige scener af genindspilningen 'The Wicker Man'. Ja, du kan jo blot prøve at google "Best scenes From 'The Wicker Man'" og der er fuld fart på underholdningen a la rablende Cage.

Vi har udvalgt en af filmens mest legendariske scener, nemlig hvor Cage i hovedrollen bliver tortureret med en specialbygget hjelm, der bliver fyldt op med (CGI-)bier (!). Det afstedkommer naturligvis en Cage, der ikke lægger fingre imellem... oh nooooo! Not the bees!
Stakkels pensionist: Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)
En af Cages bedste film og præstationer finder man i gentænkningen af Abel Ferrara-klassikeren med Werner Herzogs voldsomme 'Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans'. Her spiller vores alle sammens Cage en efterforsker, der for længst er gået over stregen og endt i vanviddet.

Det betyder bl.a. stoffer, vold og korruption - vel at mærke på den forkerte side af loven. Filmen er således rig på vilde optrin. Ikke mindst denne scene, hvor en komplet gakket Cage truer en stakkels pensionist og hendes plejer.

 

 

Vodka-mani og hvide underbukser: Mandy (2018)
Til dem, der måtte mene, at Cage ikke laver gode film længere, beder vi dem lige rette blikket mod det mesterlige syreridt 'Mandy' fra 2018. Her tager Cage i rollen som Red Miller nemlig på et brutalt og blodigt hævntogt.

I en af filmens mindeværdige scener, finder man Cage iført hvide underbukser og med en vodkaflaske i hånden bryde helt sammen på et badeværelse i skrig, skrål og gråd, mens flasken tømmes. Det er ømt, men også så langt ude, at kun Cage vil kunne spille det - overbevisende.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.