Cookie- og Privatlivspolitik
36 år efter: Val Kilmer vender tilbage i ikonisk rolle til 'Top Gun 2'

36 år efter: Val Kilmer vender tilbage i ikonisk rolle til 'Top Gun 2'

Iceman!

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

62-årige Val Kilmer vender tilbage i Top Gun 2: Maverick, men hvor meget og i hvilken kapacitet, vides endnu ikke. 

36 år efter Top Gun spiller Tom Cruise igen den ikoniske pilot Maverick i efterfølgeren, som instrueres af Joseph Kosinski

'Top Gun 2: Maverick' har hovedsageligt nye ansigter på rollelisten, men Val Kilmer vil altså gøre Cruise selskab som den kække pilot Iceman. 

LÆS OGSÅ: Ny trailer: Tom Cruise giver os flyvende kampscener, som vi aldrig har set dem før

I den nye film har de tidligere rivaler for længst lagt stridsøksen bag sig, og Icemans anbefaling af Maverick leder til hans nye tjans som instruktør for en gruppe elite piloter, heriblandt Gooses søn. 

Traileren byder ikke på andet end et vellignende billede af Kilmer, men ud fra hans egen promovering af traileren, samt nedenstående udtalelse fra instruktøren til Total Film, er der noget der tyder på, at han får en decideret rolle i filmen:

- Det var en kæmpe, kæmpe triumf at få Val tilbage som Iceman.

- At have en skuespiller af den kaliber, at se kemien og kammeratskabet mellem ham og Tom, og at have disse to karakterer genforenet i denne film var et helt særligt øjeblik, og det er en af mine yndlingsdele ved filmen, fortæller Kosinski. 

 

LÆS OGSÅ: Tom Cruise i kæmpe bommert: Fik stjålet film-kopi af 'Top Gun 2'

Det formodes dog, at Kilmers involvering vil være minimal grundet flere års sygdom. I 2015 blev Kilmer diagnosticeret med halskræft, og grundet flere operationer, kan han nu kun tale ved at påføre tryk på luftrøret. 

Kilmer har for nyligt delt traileren på Twitter, hvor han bl.a. brugte hashtagget #iceman signing off, hvilket lægger op til en definitiv afslutning for karakteren. 

'Top Gun 2: Maverick' har premiere den 26. maj

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.