Cookie- og Privatlivspolitik
X-Men-stjerne bekræfter Marvel-comeback i 'Doctor Strange 2'

X-Men-stjerne bekræfter Marvel-comeback i 'Doctor Strange 2'

Fans kan godt begynde at glæde sig

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Den seneste trailer til Doctor Strange in the Multiverse of Madness bød på flere afsløringer, og den mest prominente var en gammel kending fra X-Men-universet.

Patrick Stewart, som spillede Professor X i den populære X-Men-serie og senest i Logan, dukkede nemlig kortvarigt op med ordene: "We should tell him the truth".

Fans verden over reagerede prompte med at glæde sig over, at Marvels mutanter ENDELIG kan møde de øvrige helte fra MCU (efter årelang adskillelse grundet spredte filmrettigheder).

LÆS MERE: Er der en ny Iron Man med i Doctor Strange 2-traileren?

Men hverken skuespillere eller Marvel har selv bekræftet, at Professor X er med i 'Doctor Strange 2'. Før nu. For i et interview med Jake’s Takes udtaler Patrick Stewart sig selv om sin medvirken filmen og mødet med Benedict Cumberbatchs Stephen Strange.

- Professor X ville være ekstraordinært forsigtig og vagtsom, og måske føle sig lidt usikker. Fordi der er noget potentielt farligt ved denne mand. Det ville gøre, at Professor Xavier ville være på vagt.

Stewart havde faktisk slukket sin telefon indtil morgenen efter trailerens frigivelse, men så var der også tikket utallige glade fan-beskeder ind:

- Jeg genkendte faktisk ikke min egen stemme. Den lød anderledes. Om jeg var forkølet eller noget på det tidspunkt, ved jeg ikke. Jeg var forbløffet – og alt hvad de så, var min skulder og min øreflip, intet andet – at der var blevet lavet så mange sammenhænge. Men det gjorde mig glad [over reaktionerne].

Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Marvel Studios

Vi kan kun glæde os over, at Professor X endelig optræder i MCU, og det gør selvfølgelig, at spekulationerne om, hvornår andre X-Men, bl.a. Wolverine, kan stå over for Doctor Strange, Spider-Man, Thor og Co. fortsætter ufortrødent.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness får biografpremiere den 5. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.