Will Smith sender undskyldning til Chris Rock: "Jeg gik over stregen"

Men er det nok for Oscar-vinderen?
Will Smith / Richard Harbaugh / A.M.P.A.S.
(© Richard Harbaugh / A.M.P.A.S)

Will Smith har udsendt en officiel undskyldning til Chris Rock, efter han gav komikeren en lussing til det 94. Oscar-show.

Undskyldningen kommer, efter den 53-årige skuespiller stjal overskrifterne verden over med sit vredesudbrud mod Rock, som gjorde grin med Jada Pinkett Smiths skaldethed.

I første omgang var alle i salen og hjemme i stuerne forvirrede over, om der var tale om en gimmick, men det blev hurtigt klart, at der var tale om en helt ægte og meget ubehagelig situation.

Da Smith øjeblikke senere modtog prisen for Bedste mandlige hovedrolle, var det med en tårevædet tale, som sendte undskyldninger til Oscar-akademiet og de øvrige nominerede, men ikke til Rock.

Det fik internettet til at koge over med kommentarer om, hvorvidt han overhovedet fortrød sine handlinger.

LÆS OGSÅ: Her er Oscar-vinderne 2022: Særligt én begivenhed overskyggede alt andet

I løbet af mandag kom Det Amerikanske Filmakademi således med en udmelding om, at de ville igangsætte en undersøgelse af sagen, og selvom det formentlig vil få sanktionsmæssige konsekvenser, forventes det, at Smith kan beholde sin statuette.

Men efter at have sovet på det, har King Richard-stjernen således udsendt en officiel undskyldning på Instagram, hvor man virkelig fornemmer en angren:

- Vold i alle dens former er giftig og destruktiv. Min opførsel ved Oscar-uddelingen i aftes var uacceptabel og utilgivelig. Jokes på min regning er en del af jobbet, men en vittighed om Jadas sygdom var for meget for mig at bære, og jeg reagerede følelsesmæssigt, skriver Will Smith i sit opslag.

- Jeg vil gerne offentligt undskylde til dig, Chris. Jeg gik over stregen, og jeg gjorde noget forkert. Jeg er flov, og mine handlinger var ikke i tråd med den mand, jeg ønsker at være. Der er ikke plads til vold i en verden af ​​kærlighed og venlighed. Jeg vil også gerne undskylde over for Akademiet, producenterne af showet, alle deltagerne og alle, der ser med rundt omkring i verden.

Som afslutning lægger superstjernen sig fladt ned:

- Jeg vil gerne undskylde over for Williams-familien og min King Richard-familie. Jeg beklager dybt, at min opførsel har plettet det, der ellers har været en fantastisk rejse for os alle. Jeg er et igangværende arbejde.

LÆS OGSÅ: Oscar 2022: Især 3 vindere vil gå over i historien

Spørgsmålet er nu, om undskyldningen er nok til, at Smith slipper for en straf af en art. Chris Rock har i hvert fald valgt ikke at gøre en politisag ud af det, så det skal komme fra Akademiet, hvis der skal være yderligere konsekvenser.

Og det næste spørgsmål er så, hvordan undskyldningen vil blive opfattet i branchen, blandt fans og medier verden over.

 

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Will Smith (@willsmith)