Skuespiller lover: Daredevil er snart tilbage i MCU

Charlie Cox bekræftet, at "noget" er på vej
Billede
(© Disney)

Bemærk: Artiklen indeholder spoilers for 'Spider-Man: No Way Home' og tv-serien 'Hawkeye'.

Blandt superheltefans har en af de store nyheder på det seneste været, at Netflix' Marvel-serier forlader tjenesten - og formentlig finder deres vej til Disney+ i en nær fremtid i Danmark.

En af disse serier er den meget roste Daredevil, hvor især hovedrolle Charlie Cox er blevet hyldet for sin præstation som den blinde helt. 

Derfor gik Marvel-fans også amok, da han pludselig dukkede op i Spider-Man: No Way Home i en meget lille gæsterolle i skikkelse af superheltens borgerlige advokat-persona, Matthew Murdoch. Han fik endda også lov til at shine i et øjeblik, hvor han griber en mursten, mens han taler med Peter Parker.

LÆS OGSÅ: X-Men-stjerne bekræfter Marvel-comeback i 'Doctor Strange 2'

Men det er formentlig kun starten på en større tilbagevenden for Daredevil-karakteren i MCU. Det bekræfter Cox overfor RadioTimes.

Den 39-årige stjerne ved dog ikke meget mere end det. Han udtaler:

- Jeg ved noget. Jeg ved ikke meget, men jeg ved, at det vil komme noget mere.

Skuespilleren har flere gange udtrykt sit ønske om at fortsat at blive i rollen som Daredevil. Seneste i februar, hvor han sagde:

- Jeg tænker, at på det her tidspunkt forventer jeg at blive mere involveret. Ellers ville det være en mærkelig enkeltstående scene (i 'Spider-Man: No Way Home', red.). Jeg ved ikke meget, jeg ved lidt, og jeg er meget spændt på det... der er en chance for, at det kan blive mit liv de næste 10 år.

LÆS OGSÅ: Er det her den overraskende bekræftelse af Wolverine i Marvels næste film?

Senest så vi en anden karakter fra Netflix' Daredevil-univers, Wilson Fisk aka Kingpin (Vincent D'Onofrio), vende tilbage i Disney+-serien Hawkeye. Den introducerede samtidig karakteren Echo (Alaqua Cox), som nu får sin egen spinoff-serie - og det er i netop dén, at Daredevil rygtes til at dukke op igen.

Vi venter spændt og glæder os til at se mere til Charlie Cox' i Daredevil-dragten.

'Spider-Man: No Way Home' kan ses i biografen nu.