Nyt i biografen: Her er danskernes 5 mest ventede film i april

Feelgood-komedier, biografiske historier og magiske fortællinger
Billede
(© UIP)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Måneden byder på blandet pulje af film, med flere autentiske fortællinger, som strækker sig fra en ung fodboldstjerne med store drømme i Sverige til en tidligere skønhedsdronning, der nu sælger piller med sin hund Poul Reichardt i Viborg.

Dertil har endnu en dansk storfilm har premiere denne måned, når efterfølgeren til biografhittet 'De forbandede år', som solgte over 370.000 billetter, lander i biografen.

Hollywood byder på en ny action-komedie med store stjerner, og så er Newt Scamander, Dumbledore og flere troldmænd tilbage på det store lærred sammen med ingen ringere end Mads Mikkelsen.

Kun film med over 50 stemmer er med på listen, så hvis den film, DU glæder dig mest til, ikke er med, giv den gerne en stemme på filmens profil.

Månedens mest ventede film ifølge brugerne på Kino.dk:

5. The Lost City – premiere den 28. april

Den romantiske action-komedie 'The Lost City' handler om forfatteren Loretta, som bliver kidnappet på sin bogturné da en rigmand mener, at hendes nyeste bog kan lede til fundet af en skat. Cover-modellen Alan drager derfor på redningsmission for at bevise sit værd overfor Loretta.

Rollelisten byder på ingen ringere end Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe og Brad Pitt.

 

4. De forbandede år 2 – premiere den 21. april

2. verdenskrigsfilmen 'De forbandede år 2' er fortsættelsen til den populære De forbandede år fra 2020. Denne gang udspiller handlingen sig i 1943, da krigen tager til i Danmark og modstandsbevægelsen vokser. Familien Skov skal nu balancere økonomi, politik og en tiltagende splittelse i familien.

Anders Refn, som også stod bag den første film, er tilbage som både instruktør og manuskriptforfatter, ligesom både Jesper Christensen og Bodil Jørgensen endnu engang indtager filmens hovedroller.

 

3. Miss Viborg – premiere den 7. april

Det danske feelgood-drama Miss Viborg handler om mødet mellem den ensomme og isolerede førtidspensionist Solvej og den rebelske og grænsesøgende teenager Kate. I kedsomhed bryder Kate ind hos pille-pusheren Solvej, og ud af det opstår en række overraskende situationer samt et uventet venskab.  

Filmen, som er instrueret af Marianne Blicher, handler om store drømme i en lille by, og er inspireret af instruktørens egne oplevelser og opvækst i Viborg.

 

2. Jeg er Zlatan – premiere den 28. april

Den selvbiografiske coming-of-age film 'Jeg er Zlatan', handler om den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovics vej til toppen inden for fodboldens verden. Filmens følger Zlatans live fra det hårde svenske boligbyggeri til livet i fodboldklubber som Juventus, Barcelona og Manchester United.

I rollen som Zlatan ses to svenske debutanter Granit Rushiti og Dominic Andersson Bajraktati, som spiller fodboldstjernen i to forskellige aldre.

 

1. Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder – premiere den 7. april

Fantasy filmen 'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder' er fortsættelsen til Fantastiske skabninger… og hvor de findes og Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser.

Endnu engang er holdet af troldmænd, ledt af Albus Dumbledore (Jude Law) og Newt Scamander (Eddie Redmayne), på jagt efter den notoriske mørke troldmand Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen), som har et stødt voksende følge af troldmænd bag sig.

Filmen, der bygger på J.K. Rowlings bog af samme navn, er nummer tre ud af fem planlagte film i serien, og den foregår ca. 70 år før handlingen i Harry Potter-universet.