Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 'The Batman': 19 DC-film er på vej

Efter 'The Batman': 19 DC-film er på vej

Inklusiv et væld af superhelte-serier

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Man kan lige nu opleve The Batman i biografen, men det stopper bestemt ikke der, hvad superhelte i DC-universet gælder. Forude venter der nemlig en lang række af både film og serier. Se dem alle herunder.

Find dine billetter til 'The Batman' her:

DC League af Superkæledyrene - premiere den 29. juli 2022

Animationsfilmen 'DC League af Superkæledyrene' er baseret på DC Comics’ række af kriminalitetsbekæmpende kæledyr.

Den originale hærskare af super-dyr fra tegneserierne - som filmen er baseret på - inkluderer hunden Krypto, hesten Comet, katten Streaky, aben Beppy og den formskiftende Proty II.

Helte får stemmer af bl.a. Dwayne Johnson, John Krasinski, Kevin Hart, Kate McKinnon, Diego Luna og ikke mindst Keanu Reeves som Batman(!).

Instruktørerne Jared Stern og Sam Levinehar tidligere arbejdet på animationsfilm som Vilde Rolf og LEGO Batman filmen.

 Black Adam - premiere den 20. oktober 2022

Superheltefilmen er baseret på DC-tegneserierne om superskurken af samme navn. Karakteren er kendt som en tilbagevendende fjende hos superhelten Shazam!, der i 2019 fik sig egen film. De to forventes derfor at skulle møde hinanden i en senere film.

'Black Adam' har Dwayne 'The Rock' Johnson i hovedrollen og som producer. Skuespilleren har i mange år været en fan-favorit til at personificere figuren på det store lærred, hvilket altså nu sker.

Filmen vil desuden introducere en række andre karakterer, herunder Atom Smasher (Noah Centineo), Hawkman (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell) og Doctor Fate (Pierce Brosnan).

Instruktøren Jaume Collet-Serra har tidligere arbejdet med The Rock på Jungle Cruise, og derudover instrueret actionfilm som Unknown Identity og Sidste stop.

 Shazam! Fury Of The Gods - premiere den 12. december 2022

Superheltefilmen 'Shazam!: Fury of the Gods' er fortsættelsen til Shazam! fra 2019, hvor den unge dreng Billy Batson får tildelt superheltekræfter, når han siger ordet "shazam".

Filmen er baseret på DC-tegneserierne af samme navn, mens rollelisten bl.a. byder på Zachary Levi igen som Shazam, videre til Asher Angel som Billy Batson, Jack Dylan Grazer som Freddy Freeman og Adam Brody som den voksne udgave af Shazam.

Helen Mirren bliver at se i rollen som Hespera, Lucy Liu som Kalypso samt Rachel Zegler i en endnu ikke offentliggjort rolle.

 Aquaman And The Lost Kingdom - premiere den 17. marts 2023

Her er tale om opfølgeren til Aquaman om halvguden Arthur Curry, der også har optrådt i Justice League. Plottet er endnu hemmeligholdt, men vi ved, at bl.a. Pilou Asbæk dukker op i en rolle.

Hovedrollen spilles igen af Jason Momoa, der selv har været med til at udvikle ideen til fortsættelsen, der er skrevet af manuskriptforfatteren bag den første film.

Instruktør James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7) står igen bag kameraet, som han også gjorde i den første undervandsfortælling om Aquaman.

 Batgirl - er sat til at lande eksklusivt på HBO Max i løbet af 2022

Superheltefilmen 'Batgirl' er en filmatisering af DC Comics' helt af samme navn, hvor man i titelrollen finder Leslie Grace.

Plottet er endnu hemmeligholdt, men bl.a. vil J.K. Simmons gentage sin rolle som James Gordon og Michael Keaton spiller atter Bruce Wayne aka Batman, mens Barbara 'Batgirl' Gordon også får følgeskab af sin bedste ven Alysia Yeoh, der bliver spillet af Ivory Aquino - og så indtager Brendan Fraser rollen som skurken Firefly.

Manuskriptet skrives af Christina Hodson, der tidligere har forfattet bl.a. Bumblebee og DC-filmene Birds of Prey og The Flash. Den instrueres af makkerparret bag Bad Boys For Life, Adil El Arbi og Bilall Fallah

 The Flash - premiere den 23. juni 2023

'The Flash' handler om videnskabsmanden Barry Allen, som bliver udsat for kemikalier under et lynnedslag i sit laboratorium. Hændelsen giver ham superkræfter, så han kan nu bevæge sig med lynets hast.

Filmen er baseret på DC Comics' forlæg og kommer endvidere til at byde på Batman i skikkelse af både Michael Keaton og Ben Affleck, der som bekendt begge tidligere har spillet Nattens ridder.

Superheltefilmen vil endvidere også introducere Sasha Calle som Supergirl, mens det også siges, at Michael Shannon vil gentage sin rolle som skurken general Zod.

Manden bag de succesfulde klovnegys It og It del 2 - Andy Muschietti - skal instruere, mens Ezra Miller gentager rollen som verdens hurtigste mand.

Green Lantern Corps. - er sat til en premiere i løbet af 2022/2023

I superheltefilmen 'Green Lantern Corps.' danner en gruppe mennesker en fredsbevarende superalliance, der skal beskytte universet. Filmen er dog ikke en fortsættelse til Green Lantern med Ryan Reynolds, men et reboot.

Supergirl - er sat til en premiere i løbet af 2022/2023

Sasha Calles rolle som Supergirl debuterer i filmen The Flash og vil altså vende tilbage i sin egen solofilm i 2022 eller 2023. Det bliver dog nok først i 2023, da det endnu er sparsomt med information om projektet.

Det vides nemlig kun indtil videre, Calle indtager titelrollen, mens selskabet bag efter sigende leder efter en kvindelig instruktør.

'Zatanna' - er sat til en premiere i løbet af 2022/2023

DCEU vil introducere tryllekunstneren Zatanna engang i 2022 eller 2023, men allerede i 2018 overvejede Warner Bros. øjensynligt at give Zatanna en plads i biografmørket.

Zatanna bliver produceret af J. J. Abrams og skrevet af Emerald Fennell, der vandt en Oscar for thrilleren Promising Young Woman i 2021. Det er endnu det eneste, der øjensynligt vides om projektet.

'Static Shock' - er sat til en premiere i løbet af 2022/2023

Filmen 'Static Shock' blev annonceret tilbage i 2020, hvor Michael B. Jordan sidenhen sluttede sig til produktionen.

I 2021 blev Randy McKinnon hentet ind som manuskriptforfatter. Det forlyder desuden, at her kan være tale om en film, der lander eksklusivt på HBO Max, men det er endnu ikke bekræftet.

'Blue Beetle' - er sat til en premiere i løbet af 2023

Selvom detaljerne om filmen 'Blue Beetle' stadig er sparsomme, så er den sat til en premiere i løbet af 2023.

Filmen har dog været under udvikling siden 2018, mens Angel Manuel Soto blev hente ind som instruktør i 2021, mens Xolo Maridueña blev castet i filmens hovedrolle som Jaime Reyes aka Blue Beetle.

'Blue Beetle' var oprindeligt planlagt til en eksklusiv premiere på HBO Max, men dette er senere blevet ændret til, at den lander i biografen i løbet af 2023.Wonder Woman 3 - premieredato endnu ukendt

DC-heltinden Wonder Woman vender tilbage i sin tredje solofilm. Gal Gadot vil igen spille krigerprinsessen Diana, mens Patty Jenkins ligeledes instruerer, hvilket også var tilfældet for de to første film.

Den øvrige rollebesætning, filmens plot og premieredato er dog endnu ukendt, mens Jenkins har tidligere udtalt, at denne tredje film vil foregå i nutiden.

Optagelserne til 'Wonder Woman 3' forventes at begynde i midten af ​​2023, mens der endnu ikke er sat en premieredato for filmen.

'Blackhawks' - premieredato endnu ukendt

Helt uventet afslørede Steven Spielberg, at én af hans kommende projekter var filmatiseringen af en DC-tegneserie, nemlig 'Blackhawks', der følger en umage gruppe af piloter under 2. verdenskrig.

Det vil således være mesterinstruktørens første film udi superheltegenren. Indtil videre er Spielbergs involveringen dog begrænset til en producerrolle, men det kan måske udvikle sig til en instruktørpost?

Spielberg har fået Indiana Jones- og Jurassic Park-makkeren David Koepp til at skrive manuskriptet.

'Wonder Twins' - premieredato endnu ukendt

De såkaldte Wonder Twins - også kendt som Zan og Jayna - får nu deres egen film, hvilket blev offentliggjort i februar 2022.

Adam Sztykiel fungerer som manuskriptforfatter og får desuden sin debut som instruktør.

'Wonder Twins' er planlagt til at lande ekskklusivt på HBO Max. Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato.


'The Amazons' - premieredato endnu ukendt

Med Wonder Womans succes i filmens verden, bliver der nu også gjort plads til en spinoff-film om universets amazoner.

Filmen fokuserer således på amazon-racen Themyscira, som man vil kende fra netop filmene om Wonder Woman.

Historien vil øjensynligt udspille sig mellem begivenhederne i Wonder Woman-filmene. Patty Jenkins er tilknyttet som producer, men vil dog ikke agere instruktør.'Black Canary' - premieredato endnu ukendt

Efter sin filmdebut i Birds of Prey får Dinah Lance aka Black Canary sin egen solofilm.

Det er dog endnu ikke meget, der vides om projektet udover, at Jurnee Smollett her vil gentage sin rolle, mens manuskriptet skrives af Misha Green.

'Black Canary' er sat til at lande eksklusivt på HBO Max, men har dog endnu ingen premieredato.

'Hourman' - premieredato endnu ukendt

Det er endnu meget sparsomt med information om Hourmans solofilm. Tilbage i marts 2021 blev filmen dog bekræftet til at være under udvikling med Gavin James og Neil Widener som forfattere. Mere vides endnu ikke.'Joker 2' - endnu ikke officielt annonceret

Lad os lige med det samme slå fast, at det endnu ikke er offentligt, at der kommer en opfølger til Joker fra 2019. Der har dog siden da svirret diverse rygter om, at Joaquin Phoenix skulle vende tilbage i titelrollen i en efterfølger.

Den første films instruktør og manuskriptforfatter Todd Phillips skulle i 2021 efter sigende være blevet tilknyttet til at skrive en mulig to'ers manuskript.

Nogen officiel annoncering af en 'Joker 2' er der dog ikke. Men muligheden for, at Batmans grinende nemesis vil vende tilbage, er der stadig.

'The Batman 2' - endnu ikke officielt annonceret

Det er endnu ikke offentliggjort, men det ville undre meget, hvis 'The Batman', der er blevet en kæmpesucces og har solgt for over 500 millioner dollars på verdensplan på kun to uger, ikke får en efterfølger.

Instruktør og manuskriptforfatter Matt Reeves har bestemt heller ikke været afvisende overfor ideen om en 2'er, der vil fortsætte Robert Pattinsons færd som Gothams beskytter.

DC-serier der er sat til at udkomme efter 'The Batman'

Det er ikke kun i filmens verden, at vi kommer til at se meget mere til karakterer fra DC's superhelte-univers. For på seriefronten er der også linet op til en lang række af serier.

Herunder er således listet de DC-serier, som i skrivende stund forventes at lande engang i fremtiden. Det skriver Screenrant.

- 'The Sandman'
- 'Green Lantern'
- 'Strange Adventures'
- 'Val-Zod Superman'
- 'Dead Boy Detectives'
- 'Gotham Knights'
- 'Justice U'
- 'Batman: Caped Crusader'
- 'My Adventures With Superman'
- 'DC Superhero High'
- 'Batwheels'
- 'Teen Titans Go! The Night Begins To Shine'
- 'Constantine'
- 'Justice League Dark'
- 'Madame X'
- 'Peacemaker' sæson 2
- The Suicide Squad spin-off #2
- The Batman-spin-off med The Penguin
- 'Gotham City PD' (har ændret fokus til Arkham Asylum)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.