15 år efter: Will Smith-film får fortsættelse, og Marvel-stjerne medvirker

Oscar-vinder forfatter manuskriptet
Billede
(© Warner Bros.)

15 år efter, at Will Smiths post-apokalyptiske vampyrfilm I Am Legend udkom, er en fortsættelse nu på vej. Det skriver Deadline.

Will Smith vender tilbage i hovedrollen som Robert Neville, og han får selskab af Black Panther-stjernen Michael B. Jordan. De to skuespillere producerer også filmen sammen for Warner Bros.

'I Am Legend 2' forfattes af Oscar-vinderen Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), der også skrev den første film i 2007 baseret på Richared Mathesons roman.

Filmens plot er der endnu ingen detaljer omkring. Ligesom, at instruktørposten heller ikke er besat.

Will Smith har de senere år haft succes med flere projekter. Bad Boys For Life blev blandt 2020s bedst sælgende film, og lige nu er 53-årige stjerne favorit til at tage Oscaren for Bedste mandlige hovedroller med filmen King Richard.

Michael B. Jordan debuterer senere i år som instruktør på Creed III - og om han fortsætter sin nye karriere bag kameraet med 'I Am Legend 2'. Det må tiden jo vise.

Warner Bros. har endnu ikke kommenteret projektet, men kort tid efter offentliggørelsen på nettet, delte Will Smith et bekræftende foto fra den første film på sin Instagram - som Michael B. Jordan har liket...

'I Am Legend 2' har ingen premieredato.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Will Smith (@willsmith)