Van Damme vil bringe legender tilbage i sin allersidste actionfilm

Belgieren har en plan for resten af sit liv
Jean-Claude van Damme Kickboxer
(© Kickboxer (The Cannon Group))

Bloodsport, Kickboxer, Universal Soldier, Hard Target, Death Warrant, Street Fighter, Timecop, Double Team, Sudden Death, The Expendables 2, og vi kunne blive ved. Listen er lang med actionfilm fra legenden Jean-Claude Van Damme.

Nu er det dog slut med cirkelspark fra den hårdtslående belgier. Det skriver Deadline.

Den 61-årige skuespiller har nemlig tænkt sig at lave blot én actionfilm mere nemlig 'What's My Name?', hvor stjernen kommer til at spille en art version af sig selv.

Filmen vil nemlig blande the muscles from Brussels' private liv med fiktionens verden, hvilket minder lidt om, hvad han gjorde i 2008 med 'JCVD'.

Det er dog ikke kun Van Damme, der kommer til at slå på tæven i actionfilmen. Man kommer nemlig til at møde op til flere af de modstandere, stjernen har mødt i sin filmiske karriere.

Jean Claude Van Damme for fuld uniform i 'Universal Soldier'

Det kan altså komme til at betyde gensyn med bl.a. Dolph Lundgren fra 'Universal Soldier', Michel Qissi fra 'Kickboxer' og måske Bolo Yeung fra 'Double Impact' med flere. Intet er dog bekræftet på denne front endnu.

Van Damme fortæller selv om filmen:

- Jeg ønsker, at det her skal være en ny 'Bloodsport', men på et højere niveau. I filmen er jeg på vej ned i forhold til karrieren […] Vi kommer til at bringe rigtige elementer ind fra mit virkelige liv, og hvad der skete med mig. Jeg kom fra Belgien, hele vejen til Hollywood. Jeg fik succes, jeg fejlede, jeg kom tilbage.

'What's My Name?' kommer således til at byde på mange slåskampe, hvor stjernen bliver portrætteret som en ægte menneskelig superhelt, det fortæller filmens instruktør Jeremy Zag.

Den 61-årige belgier så også godt ud med svenskergarn - her i John Woos 'Hard Target'

Van Damme fortæller videre:

- Jeg aflyser alt for at komme i form, og efter denne film har jeg købt en lille båd […] Jeg vil gerne rundt i verden […] Herefter vil jeg slappe af og nyde mit liv og min familie, for livet går hurtigt.

Manuskriptet forfattes af Paul Sloan samt Nick Vallelonga, der vandt en Oscar for manuskriptet til Green Book, mens filmen er baseret på en historie af Van Damme selv.

'What's My Name?' har endnu ingen premieredato.