Michael Bay uenig med rekordbog: Min eksplosion er større end i Bond-film

Instruktøren kalder det "bullshit"
James Bond Spectre
(© Spectre (SF Films))

Hvis der er en mand i Hollywood, som kan kaldes for eksplosionernes mester, må det være Michael Bay. Tænk blot på film som Armageddon, Bad Boys og The Rock for ikke at glemme hans række af yderst eksplosive Transformers-film.

Instruktøren er med andre ord kendt for, hvad der er blevet navngivet som Bayhem, hvilket giver god mening. Nu er der dog kommet grus i Bays eksplosive selvværd.

James Bond er nemlig kommet på banen som rekordholderen af den største eksplosion på film med Spectre. Det giver Bay dog ikke meget for.

LÆS OGSÅ: 5 grunde til, at Pearl Harbor er undervurderet

I et nyligt interview med Empire fortæller instrukøren nemlig bl.a. om sine eksplosioner, hvor der særligt er én, som står hans hjerte nær, nemlig en eksplosion under angrebet i Pearl Harbor:

- Vi havde så mange store ting derude. Rigtige både, 20 rigtige fly. Vi havde 350 ansatser til at gå af ("350 events going off"). Tre måneders rigning på syv både, standsning af en motorvej, der er tre mil væk.

Selvom eksplosionen i 'Pearl Harbor' bestemt er enorm, har Guinness World Records altså udnævnt destruktionen af ​​Blofelds base i 'Spectre' som den nuværende rekordholder for største filmeksplosion.

SE OGSÅ: Første billeder af de nye og seje robot-biler fra 'Transformers 7'

Bay er ikke just enig, men kalder i interviewet bullshit på, at eksplosionen i Bond-filmen skulle være større end hans.

The Master of Mayhem tager altså titlen for største filmeksplosion på sine skuldre, mens han bl.a. også sidestiller det at skabe sine mægtige ekslosioner med det at kreere en cæsarsalat. BOOM!

Michael Bay er den 24. marts tilbage i biograferne med sin nye actionfilm 'Ambulance' - baseret på den danske film af samme navn.