Cookie- og Privatlivspolitik
Er det her den overraskende bekræftelse af Wolverine i Marvels næste film?

Er det her den overraskende bekræftelse af Wolverine i Marvels næste film?

Den populære X-Man kan snart gøre filmcomeback

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

En af Marvels mest populære karakterer er mutanten med metalskellettet og kløerne, nemlig Wolverine. Superhelten, kendt fra X-Men-filmene, har dog stadig til gode at optræde i Marvels filmiske univers, MCU.

Årsagen har været spredte rettigheder, men nu kan tiden dog være kommet til, at vi endelig får lov at opleve Wolverine i MCU… og måske allerede i den næste film i serien, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Patrick Stewart, der spillede X-Mens leder Professor X i de oprindelige X-Men-film, er en af de helt store afsløringer i traileren til netop den anden Doctor Strange-film, og det fik internettet til at gå amok i spekulation over, om det var nu, vi skulle opleve X-Men i MCU.

Senest har Comicbook.com refereret til et citat fra Joseph Deckelmeier, en insider med viden om Marvel-produktioner, at Wolverine kommer til at være med i Doctor Strange-efterfølgeren, men at det med sikkerhed ikke bliver Hugh Jackman, der spiller rollen.

LÆS OGSÅ: Marvel-boss: Der kommer ikke flere Avengers-film

Australske Hugh Jackman bragte ellers mutanten til live på det store lærred med succes, og foruden X-Men-filmene blev han stjerne i sine egne solofilm, senest den anmelderroste Logan, som dog står som et punktum for Jackmans optrædener som Wolverine.

Rygterne går nu på, at Taron Egerton, kendt fra de to første Kingsman-film og som Elton John i Rocketman, skal overtage rollen, noget skuespilleren selv har kommenteret på til The One Show (via CBR.com):

- Der er ingen sandhed i det overhovedet. Det ville selvfølgelig være virkelig spændende, men jeg ved ikke… Det er som at spille James Bond. Det ville være spændende at spille en rolle, hvor du spiller foran så stort et publikum. Det er de mest sete film i verden.

Egerton afslår måske selv, men en ting er sikkert: Rygterne om, hvem der skal overtage efter Hugh Jackman som Marvel-universets måske næstemest populære superhelt, efter Spider-Man, vil svirre, indtil hans kløer igen springer frem af håndryggene på det store lærred.

Slutteligt kan det nemlig nævnes, hvad der måske er et lidt usædvanligt sted for filmnyheder: LEGO’s Marvel-kollektion i 2022-kataloget. Her fremgår nemlig selveste Wolverine side om side med MCU’s superhelte som Black Panther og Iron Man.

Normalt er figurerne i LEGO’s samarbejde med Marvel forbeholdt MCU-karkaterer, gerne med direkte relation til en aktuel Marvel-film. Med en ny film på vej, 'Doctor Strange and the Multiverse of Madness', giver det faktisk rigtig fin mening at genintroducere Wolverine som LEGO med henblik på kobling til filmen (det er fem år, siden mutanterne sidst blev fremstillet i klodser).

LEGO katalog 2022

Doctor Strange-filmen får også selv en LEGO-kollektion, dog uden skyggen af Wolverine eller andre X-Men i de offentliggjorte sæt. Så måske er det et longshot (nej, ikke X-Men-helten), men vigtige Marvel-detaljer er før blevet afsløret gennem merchandise.

Doctor Strange and the Multiverse of Madness får biografpremiere den 5. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pelle

personligt ville jeg hellere have daniel radcliff i rollen som wolverine end taron her..
daniel radcliff er en udemærket skuespiller.

men det er så bare min mening :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.