Cookie- og Privatlivspolitik
Er der en ny Iron Man med i Doctor Strange 2-traileren? Og er det Tom Cruise?

Er der en ny Iron Man med i Doctor Strange 2-traileren? Og er det Tom Cruise?

 Tegneserie-skaber kaster brænde på bålet

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se Twitter-opslaget og traileren nederst, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Til Super Bowl slap Marvel den første lange trailer løs til Doctor Strange in the Multiverse of Madness, og alle superheltefans har efterfølgende fundet luppen frem og fundet adskillige små ester eggs og referencer. 

Traileren afslørede således bl.a., at Patrick Stewart vendte tilbage som X-Men-karakteren Professor X. Men er Iron Man også med? 

Det mener flere at have spottet. Altså ikke dén Iron Man, som vi kender fra MCU, spillet af Robert Downey Jr., men derimod superhelten Superior Iron Man. 

Omkring 1:30 inde i traileren er Scarlett Witch i en brutal infight med en mystisk, lysende eksistens. Det har fået flere til tastaturerne, ikke mindst tegneserie-skaberen Tom Taylor, der på Twitter skriver: 

- Hey Superior Iron Man trender. Jeg har ingen inside informationer, men da Yildiray Cinar og jeg skabte Tonys Endo-Sym rustning, så var det designet til at lyse rød/orange, når han var sur.

Efterfulgt af et screenshot fra traileren samt et par sider fra Marvel-tegneserien med Tony Stark som Superior Iron Man. 

 

 

Karakteren er endda knyttet til Marvels Illuminati, som ser ud til også at optræde i ’Doctor Strange into the Multiverse of Madness’ – en hemmelig organisation, der skal beskytte virkeligheden fra farer, og som stiller Doctor Strange for retten efter hans fejl i Spider-Man: Far From Home. 

Det kaster yderligere brænde på målet på et sejlivet rygte om, at Tom Cruise skal spille Iron Man i den anden Doctor Strange-film, som vi første gang skrev om i 2020 

Og ja, hvis nogle skal spille Superior Iron Man, hvorfor så ikke Cruise, der selv var i spil til rollen, inden Downey Jr. blev synonym med Tony Stark? Efter ’Spider-Man: No Way Home’ vil vi i hvert fald aldrig sige aldrig til noget i Marvels filmiske univers, hvor alt ser ud til at være muligt.  

Nogle mener dog, at den lysende karakter fra traileren kan være Captain Marvel. Men intet er endnu bekræftet i nogle af henseenderne. Bedøm selv på billedet herunder samt traileren.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.