Dansk stjerne får rolle overfor Jake Gyllenhaal i ny action-thriller

Manden bag 'The Gentlemen' står bag
Billede
(© Underverden © Scanbox / The Guilty © Netflix)

Den irakiskfødte, danske skuespiller Dar Salim har allerede gjort sig i adskillige udenlandske film og serier, og nu står han overfor Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal i en ny international film. Det skriver Deadline.

Filmen, der får titlen The Interpreter, instrueres af Guy Ritchie, som bl.a. har stået bag Snatch, The Gentlemen og Wrath of Man. Derved kan vi forvente en højspændt, underholdende og velskrevet film, hvis Ritchie formår at holde niveauet fra føromtalte film.

Gyllenhaal spiller soldaten John, som på sin sidste mission i Afghanistan slår sig sammen med den lokale tolk (Salim), som sætter sit eget liv på spil for at fragte en såret John i sikkerhed tværs over farefuldt terræn.

LÆS MERE: 11 actionfilm du kan glæde dig til i 2022

Dar Salim har både medvirket i Ridley Scotts bibel-storfilm Exodus: Gods and Kings, Lee Tamahoris 'The Devil's Double' og i tv-serien Game of Thrones, så han er ikke fremmed i internationale produktioner. Men i 'The Interpreter' lader rollen til at være den største i udenlandske film hidtil.

Herhjemme er Dar Salim kendt for bl.a. den hårdtslående rolle i Underverden, i tv-serien 'Kriger' og i den Oscar-nominerede Krigen af Tobias Lindholm.

Optagelserne til den nye film er i gang i Spanien, og Alexander Ludwig, Antony Starr samt Emily Beecham er også på rollelisten.

Guy Ritchie er næste gang aktuel med actionfilmen Operation Fortune: Ruse de guerre, som får dansk biografpremiere den 17. marts.

'The Interpreter' har endnu ingen premieredato.