Cookie- og Privatlivspolitik
Willem Dafoe har den perfekte idé til 'Joker 2' med Joaquin Phoenix

Willem Dafoe har den perfekte idé til 'Joker 2' med Joaquin Phoenix

Dén film vil vi gerne se!

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Willem Dafoe har fået masser af roser for sin tilbagevenden som superskurken The Green Goblin i den biografaktuelle Marvel-film Spider-Man: No Way Home.

Fans har i mange år håbet på, at vi en dag skulle se Dafoe i rollen som en anden ikonisk superskurk, nemlig Batmans nemesis Jokeren.

Den 66-årige skuespiller har tidligere fortalt, at han faktisk var i betragtning til rollen i forbindelse med Batman fra 1989, hvor Jokeren som bekendt endte med at blive spillet af Jack Nicholson.

LÆS OGSÅ: Marvel-stjerne rygtes til at spille Jokeren i 'The Batman' med Robert Pattinson

Det afholder dog hverken fans eller journalister fra at spørge Dafoe om rollen som Batmans ærkefjende - og det har faktisk fået den rutinerede skuespiller til at spekulere lidt.

I et nyt interview med GQ deler han således den perfekte idé til, hvad den (forhåbentligt) kommende 'Joker 2' med Joaquin Phoenix kan handle om:

- Det ville være interessant, hvis der var en, som udgiver sig for at være Jokeren. Så ville det være muligt ikke kun at have duellerende Jokere, men også en, som siger, at han er Jokeren, som ikke er Jokeren.

- Det åbner muligheden op for en interessant historie, især hvis du har Joaquin Phoenix' Joker, og så har du en, som enten imiterer eller spiller op af, hvad han gjorde. Jeg har fantaseret om det. Men udover det, har jeg ikke talt med nogen om det.

Det er selvfølgelig underforstået, at Willem Dafoe skulle spille denne "nye" Joker, som udgiver sig for at være den berygtede skurk. Den film ville vi godt nok gerne se!

LÆS OGSÅ: Micheal Keaton afslører: Derfor forlod jeg Batman-rollen

'Joker 2' har været på tale, hvor det tidligere har forlydt, at instruktør Todd Philips er involveret i et manuskript til den kommende fortsættelse. Phoenix udtalte desuden sidste år, at han var åben for at vende tilbage til karakteren, men at der ikke er noget konkret på vej.

Vi håber, at Philips og Phoneix hører om Dafoes gode idé - og får sat den i gang.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden