Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner: Ny Scream-film kaldes "skræmmende, sjov og den bedste siden originalen"

Første reaktioner: Ny Scream-film kaldes "skræmmende, sjov og den bedste siden originalen"

Ghostface er tilbage!

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Den femte film i Scream-serien, som blot har titlen Scream, er blevet vist til en udvalgt skare af journalister i USA, og de første reaktioner er positive.

Filmen kaldes en "en fest og den bedste siden den originale film", roses for "et velskrevet manuskript, der får én til at gætte løs og vader i forræderisk farvand om fankultur anno 2022" samt at den "leverer... og mere til".

Se flere reaktioner fra journalister på Twitter nederst i artiklen.

'Scream' er ikke en remake og heller ikke en direkte fortsættelse, men mere i stil med Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens en requel. Altså en måde at genstarte serien med elementer af de tidligere film, samt både nye og oprindelige skuespillere.

Plottet er som følger: 25 år efter, at en række brutale drab chokerede den lille by Woodsboro, er en ny morder på spil. Iført den ikoniske Ghostface-maske har personen udset sig en ny gruppe unge for at genoplive fortidens blodige hemmeligheder.

Til undsætning kommer tre rutinerede kræfter, som har været oppe imod Ghostface af fire omgange før: Den evige overlever Sidney Prescott, betjenten Dewey Riley og journalisten Gale Weathers.

LÆS OGSÅ: Ghostface er mere uhyggelig end nogensinde i 'Scream 5'

Corona-nedlukningen af de danske biografer har betydet, at den oprindelige premieredato på 'Scream' er rykket en uge i Danmark.

Vi har også haft fornøjelsen af at interviewe en række af filmens skuespillere, både fra den nye og den originale generation. Vi bringer interviewene, når vi kommer tættere på premieren.

Scream får biografpremiere den 3. februar.

 

 

 

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter