Første reaktioner: Ny Scream-film kaldes "skræmmende, sjov og den bedste siden originalen"

Ghostface er tilbage!
Billede
(© SF Studios)

Den femte film i Scream-serien, som blot har titlen Scream, er blevet vist til en udvalgt skare af journalister i USA, og de første reaktioner er positive.

Filmen kaldes en "en fest og den bedste siden den originale film", roses for "et velskrevet manuskript, der får én til at gætte løs og vader i forræderisk farvand om fankultur anno 2022" samt at den "leverer... og mere til".

Se flere reaktioner fra journalister på Twitter nederst i artiklen.

'Scream' er ikke en remake og heller ikke en direkte fortsættelse, men mere i stil med Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens en requel. Altså en måde at genstarte serien med elementer af de tidligere film, samt både nye og oprindelige skuespillere.

Plottet er som følger: 25 år efter, at en række brutale drab chokerede den lille by Woodsboro, er en ny morder på spil. Iført den ikoniske Ghostface-maske har personen udset sig en ny gruppe unge for at genoplive fortidens blodige hemmeligheder.

Til undsætning kommer tre rutinerede kræfter, som har været oppe imod Ghostface af fire omgange før: Den evige overlever Sidney Prescott, betjenten Dewey Riley og journalisten Gale Weathers.

LÆS OGSÅ: Ghostface er mere uhyggelig end nogensinde i 'Scream 5'

Corona-nedlukningen af de danske biografer har betydet, at den oprindelige premieredato på 'Scream' er rykket en uge i Danmark.

Vi har også haft fornøjelsen af at interviewe en række af filmens skuespillere, både fra den nye og den originale generation. Vi bringer interviewene, når vi kommer tættere på premieren.

Scream får biografpremiere den 3. februar.