Cookie- og Privatlivspolitik
Thanos' bror træder ind i MCU: Se Harry Styles' Marvel-plakat

Thanos' bror træder ind i MCU: Se Harry Styles' Marvel-plakat

Se superstjernen som Eros fra 'Eternals'

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Bemærk: Følgende indeholder spoilers for 'Eternals'.

Mens Harry Styles bestemt ikke har den største rolle i Eternals, så har historien om, at den populære sanger og skuespiller træder ind i Marvel-universet i en post-credit-scene til filmen været en af de mest omtalte nyheder.

I scenen introduceres Styles som Eros – også kendt som Starfox – der er er bror til superskurken Thanos. Vi ved stadig ikke, hvilken rolle Eros kommer til at få i Marvels univers, og hvornår vi kan forvente at se ham igen. Men vi må antage at han er kommet for at blive. Han er dog også blevet officielt indlemmet i Marvel-opstillingen med sin egen karakterplakat, som du kan se nederst i artiklen.

Uanset hvordan og hvornår Styles vender tilbage i rollen, så er han glad for at have fået oplevelsen. Det fortæller han i et interview med Dazed:

- Jeg er kun med helt i slutningen. Men hvem voksede ikke op med et ønske om at blive superhelt? Det var en stor oplevelse, og jeg er så taknemmelig for at have fået lov til at arbejde med Chloé [Zhao, red.].

LÆS OGSÅ: Bill Murray taler over sig: Har hemmelig rolle i ny Marvel-film

Mens Harry Styles fik sin skuespildebut i Christopher Nolans Dunkirk tilbage i 2017 og indtil 'Eternals' ikke har haft en rolle i en film, så tyder noget på, at superstjernen gør klar til at indtage Hollywood.

Eksempelvis er han bekræftet i den kommende Olivia Wild-instruerede Don’t Worry Darling, hvor han skal spille overfor Florence Pugh, og i den kommende 'My Policeman', hvor han skal spille en biseksuel betjent. Derudover rygtes det også, at Styles får en rolle i Dan Gilroys (Nightcrawler) kommende 'Faster, Cheaper, Better'.

'Eternals' kan stadig ses i biografen, hvor du, udover Harry Styles scene, kan se bl.a. Angelina Jolie, Kumail Nanjiani og Richard Madden kæmpe mod de mægtige Deviants.

Køb dine billetter her:

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.