Stjerne hadede sit første møde med Star Wars-fans: "Det var uhyggeligt"

Det blev for meget
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Da Adam Driver trådte ind i Star Wars-universet med The Force Awakens havde skuespilleren nok forventet, at det ville medføre en enorm opmærksomhed blandt de utroligt mange fans.

Men det lader ikke til, at han var beredt på, hvor voldsomt det rent faktisk ville blive.

Til fanmessen San Diego Comic-Con oplevede Driver dette på den hårde måde. I et interview med Graham Norton har han delt sin oplevelse om mødet med de meget dedikerede fans.

Han fortæller bl.a., at han mødte op uden rigtigt at kende "reglerne på Comic Con". Men han fandt hurtigt ud af, at han ikke bare kunne gå ud og få en kop kaffe - og hvis han skulle forlade sit hotelværelse, så blev han anbefalet, at han tog en maske på, som fx Iron Man eller Darth Vader, så han ikke blev genkendt.

LÆS OGSÅ: Originalt Star Wars-medlem i voldsom kritik af den nye trilogi: "Forfærdelig"

Men selvom Kylo Ren-skuespilleren blev på sit værelse, kunne han stadig mærke fansenes tilstedeværelse:

- Jeg åbnede vinduet, fordi jeg havde været på hotelværelset i 24 timer forud for en ting, vi skulle deltage i, og der var et band nede foran bygningen, som spillede 'Star Wars'-temaet igen og igen, fordi vi alle var på hotellet. Det var uhyggeligt, forklarer Driver og fortsætter:

- Jeg mener, det var fint… [men] jeg er ikke ivrig efter at komme tilbage.

Adam Driver er aktuel i hele to biograffilm til december, nemlig House of Gucci den 2. december og fra den 16. december i musicalen Annette.