Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel-stjerne vil aldrig se Avengers-film igen: "Det var en svær oplevelse"

Marvel-stjerne vil aldrig se Avengers-film igen: "Det var en svær oplevelse"

Hele holdet var grædefærdige

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Jeremy Renner har været nomineret til to Oscars for sine præstationer i The Hurt Locker og The Town, så vil mange efterhånden nok forbinde stjernen med sin rolle i Marvel-universet som mesterskytten Hawkeye.

Ifølge skuespilleren har det også været en stor og rørende oplevelse at være en del af historien om de utallige superheltes kamp for at redde Jorden fra alverdens fjender. Særligt i det måske mest episke Marvel-opgør hidtil i Avengers: Endgame.

I et interview med BBC Radio 1 (via Collider) har Renner nemlig fortalt, at oplevelsen med at se 'Endgame' for første gang var så vild og rørende, at han aldrig vil se filmen igen:

- Jeg så den til premieren, men det var bare noget at fejre for os alle sammen. Vi grinte alle sammen og græd, og det var meget – det var meget at gøre. Jeg kommer aldrig til at se den igen. Det var en svær oplevelse, forklarer skuespilleren og fortsætter:

- Vi var alle bare grædefærdige og vi grinte. Det er fantastisk, vi var som medlemmer af publikummet, og det var fantastisk at opleve. Det var en dejlig, smuk begivenhed at dele.

'Avengers: Endgame' markerede da også afslutningen for Marvels 3. fase, og inkluderede dødsfald hos en række højtstående og ikke mindst højtelskede karakterer.

Jeremy Renner er lige nu aktuel netop i rollen som Hawkeye i serien af samme navn.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.