Kom til testvisning på ny dansk thriller

Se den i Aarhus og København
Billede
(© Alessia C)

Scandinavian Film Distribution inviterer til testvisning af den nye danske spillefilm Klienten. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne, men da der er tale om en thriller, skal du dog være over 15 år.

Filmen bliver vist onsdag d. 15. december kl. 16.30 i både Aarhus og København. Visningen i Aarhus er i Nordisk Film Biografer Aarhus C (Sankt Knuds Torv 15, 8000 Aarhus), mens den i København foregår i Nordisk Film Biografer Palads (Axeltorv 9, 1609 København).

 

Ønsker du at deltage, skal du sende en mail til testvisning@scandinavian.film, hvor du skriver, om du ønsker at se filmen i Aarhus eller København, og hvor mange billetter du ønsker. Vi sender dig herefter en bekræftelse med billetterne vedhæftet.

Bliver du forhindret i at deltage, så skriv endelig til samme mail, så dine billetter kan gå videre til en anden.

Der er et begrænset antal pladser, og billetterne deles ud efter først til mølle. Tilmeldingen lukker d. 15. december kl 13.

Filmen starter kl 16.30, og der lukkes ikke flere ind i salen efter filmstart. Der er ingen reklamer inden filmen, så vær der til tiden. Filmen varer ca. en time og 40 minutter. 

Efter visningen vil du blive bedt udfylde et spørgeskema om din holdning til filmen. Af henhold til Covid-19 opfordres du til at medbringe din egen blyant eller kuglepen til at udfylde skemaet. Der er krav om coronapas, for at få adgang til biografen. Vi glæder os til at se dig!