Cookie- og Privatlivspolitik
Kan 'Ghostbusters: Afterlife'-spøgelse blive den nye Slimer?

Kan 'Ghostbusters: Afterlife'-spøgelse blive den nye Slimer?

Kendt skuespiller er stemmen bag det blå gumle-monster

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Ghostbusters: Afterlife kan lige nu ses i de danske biografer. Hvis du allerede har set filmen, så har du stiftet bekendtskab med franchisens nye spøgelse - og hvis du ikke har, så bered dig på et sødt nyt bekendtskab med Muncher.

I den originale Ghostbusters-film var det den grønne klump Slimer, der fremkaldte grin og fik masser af fans – især da han blev gjort til spøgelsesjægernes tro følgesvend i tegnefilmsudgaven.

I den nye film er det den blå Muncher, et friflyvende metal-gumlende spøgelse, som stjæler scenerne og opmærksomheden.

Der er visse ligheder mellem de to sultne gespenster, men Muncher har alligevel nok særheder i sit udseende og personlighed til ikke at ende som en fattig kopi af det ikoniske Ghostbusters-monster.

LÆS OGSÅ: Instruktør lufter idé: Den næste Ghostbusters-film kan foregå i Danmark

Hvor Slimer er en drilsk slim-djævel, så har Muncher en sørgmodighed og noget infantilt over sig, men stadig med en gumlende charme. Se bare klippet nederst.

Jacobin Magazin har lavet en finurlig sammenligning, hvor de kalder Slimer for et symbol på 80'ernes grådighed og overflod, mens Muncher er et udtryk for de depressionsramte 2020'ere. Slimer er på coke, Muncher er på lykkepiller.

Et ekstra touch til Muncher er, at det er den kendte skuespiller Josh Gad (Skønheden og Udyret), som leverer de mærkværdige monsterlyde - han er i øvrigt også originalstemmen til Disneys snemand Olaf fra Frost.

Hasbro har også nyt legetøj klar (se herunder), hvor man kan få Muncher til at æde Slimer - om den blågrønne klump over tid kan overgå den grønne slimklat i popularitet, det må tiden vise. Måske de en dag endda kan møde hinanden på film? Hvem ved?

’Ghostbusters: Afterlife’ med Muncher kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter