Første billede fra 'Jurassic World 3' sender hovedrolle på dybt vand

Dinosaur-fortsættelsen har premiere til sommer
Billede
(© Jurassic World (UIP))

Vi må ganske vist stadig væbne os med en vis portion tålmodighed, inden vi får Jurassic World 3: Dominion at se i biografen, da den først har premiere den 9. juni til næste år.

Der er dog allerede landet et smugkig på den kommende dinosaur-film, bl.a. i form af en prolog, hvor en mægtig T-Rex angriber en biograf.

Nu er et nyt billedet offentliggjort, der er det første kig på en af vores hovedpersoner fra franchisen, der efterfølger Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom. Her ser man Bryce Dallas Howard tilbage i rollen som Claire Dearing, der i den grad kan siges at være på dybt vand og med en dinosaur i baggrunden. Se billedet nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: T-Rex angriber en biograf i første smugkig på 'Jurassic World 3'

Plottet til fortsættelsen holdes stadig hemmeligt. Vi ved dog, at Chris Pratt og netop Bryce Dallas Howard gentager deres roller som hhv. Owen og Claire, mens - og ikke mindst - hovedrollerne fra Steven Spielbergs Jurassic Park vender tilbage, nemlig Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum.

Colin Trevorrow sidder igen i instruktørstolen og agerer ligeledes medforfatter på 'Jurassic World 3: Dominion', mens Spielberg producer.

'Jurassic World 3: Dominion' har biografpremiere den 9. juni 2022.