Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Afgiv din stemme og vind biografbilletter

Stem op!
62
Stem ned!
0
(reset)

2021 endte desværre igen med biografnedlukninger, men vi kan heldigvis alligevel kigge tilbage på et spændende filmår med flere biografrekorder.

Vi har på kino.dk allerede kåret årets bedste film med vores top 10 for 2021. Nu er det på tide at afgøre: Hvilken film er årets bedste ifølge publikum?

 

Vi har nomineret 50 titler, der alle har haft dansk biografpremiere i 2021. Afgiv din stemme herunder.

Del din yndlingsfilm og begrundelsen bag i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Tak for støtten til de danske biografer i 2021. Vi ses tilbage foran det store lærred på den anden side.

Hvad er den bedste film i 2021?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Mange gode bud!!

Meen Spiderman, No Way Home var et stort hit!!
Fed film med fede gensyn, fed humor, massere af action og et par tåre!
Er meget spændt på hvad det næste der sker i Peter Parkers verden!!!

Jeanette P.user/1496239

God dansk film med gode og dygtige skuespillere. Spændende lige til det sidste. Filmen giver også et godt indblik i dansk historie om vores danske kongehus og kalmarunionen. Desuden var Trine Dyrholm genial som hovedrollen i denne film.

Pia O.

... men jeg har set bedre film, end dem på listen.
Åh, hvor jeg dog glæder mig, til biograferne åbner igen!!

castigo

Jeg har endnu ikke set den, men facebook har været så flink at spoile hele filmen for mig og den lyder til at være ret god

Carsten

Berlingske spoilede den i deres anmeldelse og jeg blev så gal, at jeg var ved at skrive til dem og sige at de var nogle numsehuller.
Det ødelægger heldigvis ikke oplevelsen. Fed film.

Marianne

Jeg nåede kun 3 af filmene fra listen; Ternet Ninja 2, No time to die og så Kandis-filmen.

Alle gode filmoplevelser, men jeg var dog mest underholdt af den ternede.

Aske

Jeg var så heldig at være i Cannes for første gang i år, og min favoritfilm i år var derfor Sean Bakers utrolig sjove og meget socialrealistiske film Red Rocket. For mig var det fascinerende at se en skuespiller, som jeg primært kendte fra Scary Movie serien få en så god rolle, som han kastede sig frygtløst ud i. Det er som en opdateret Boogie Nights, som foregår i Trumpland, uden at have behov for at gå ind i det politiske aspekt og med en meget menneskelig og respektfuld afbildning af sine karakterer. Jeg synes at Sean Baker er en af de mest interessante amerikanske instruktører lige nu, som desværre ikke får særlig meget anerkendelse. Jeg håber at Red Rocket får en rigtig dansk biografudgivelse i det nye år, for det er en utrolig sjov oplevelse.

Mads-Emil Weibull

Planen er at den får dansk premiere her i 2022. Jeg er i øvrigt fuldkommen enig og synes også det er en fantastisk film.

Mads-Emil, kino.dk

magicthe

Dejligt at læse din motivation om valget. Filmen har jeg desværre ikke set endnu, men så "The Florida Projekt" for et par år siden (Og "Tangerine" har jeg også fortsat til gode).

Derfor er jeg også helt enig i dine tanker om Sean Baker - "The Florida Projekt" kan jeg stadig huske, og efter dine overvejelser, vil jeg ligeledes håbe for dig, at filmen får dansk premiere.

Wayne

Jeg nåede kun 6 film i biffen iår - hvilket er langt under min normale standard som snarere er på flere end 20.

Please, lad 2022 blive bedre og mere normalt.

Af dem jeg fik set efterlod The Father det største indtryk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter