/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Wow! Der eksisterer en tre timers udgave af 'Harry Potter og De Vises Sten'

Wow! Der eksisterer en tre timers udgave af 'Harry Potter og De Vises Sten'

28 magiske minutter mere

Stem op!
61
Stem ned!
0
(reset)

I anledning af Harry Potter og De Vises Sten 20-års jubilæum har instruktør Chris Columbus lavet en række interviews. Han udtrykte bl.a. sit ønske om at lave en ny Harry Potter-film med de originale skuespillere.

I et interview The Wrap afslører Columbus, at der eksisterer en tre timer lang udgave af den første Harry Potter-film, og han vil gerne have Warner Bros. til at udgive den.

Instruktøren fortæller, at de lavede en række visninger af den længere udgave, som "forældrene sagde var for lang, og børnene sagde var for kort". Alligevel endte Warner Bros. med at udgive filmen med en spilletid på 2 timer og 32 minutter.

LÆS OGSÅ: 5 Harry Potter-fortællinger vi virkelig gerne vil se

28 minutter blev altså klippet ud, og en af de elementer som bl.a. blev fjernet, var karakteren Peeves – et drilsk spøgelse som hjemsøger Hogwarts - som læsere af Harry Potter-bøgerne vil kende.

Fanfavoritten Peeves blev spillet af Rik Mayall, som altså ikke fandt vej til den endelige udgave af ’Harry Potter og De Vises Sten’.

Tre timers udgaven er aldrig blevet udgivet, ikke engang i Harry Potter-udgivelsen ”the Ultimate Edition”, som ellers tilføjede syv minutter ekstra tilføjet til den første film.

Men den forlængede version af ’Harry Potter og De Vises Sten’ eksisterer (og nogle har faktisk set den!), og vi krydser vores tryllestave for, at den en dag bliver udgivet på den ene eller anden måde.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter