/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Optagelserne til 'John Wick 4' beviser, at Keanu Reeves er Hollywoods sødeste mand

Optagelserne til 'John Wick 4' beviser, at Keanu Reeves er Hollywoods sødeste mand

Actionfilmen får også undertitel

Stem op!
1.835
Stem ned!
0
(reset)

Søde historier om Keanu Reeves står i kø. Man kan bl.a. læse om, hvordan han anonymt donerer penge til børnehospitaler, eller hvordan han har købt en is, bare for at kunne give en ung fan en autograf på kvitteringen.

Nu svømmer internettet igen over med skønne historier om skuespilleren, der beviser, at han absolut ikke har stjernenykker og er noget af en ener i Hollywood.

Ifølge People Magazine afsluttede Reeves nemlig optagelserne på John Wick 4 med at give sine stuntmænd en meget ekstraordinær gave.

Hans fire stuntmænd på actionfilmen fik nemlig et personificeret Rolex-ur hver til en middag i Paris. Urene havde en individuel hilsen og ordene ”The John Wick Five” indgraveret.

En af de fire, Jeremy Marinas, har delt et foto på Instagram, hvor han kalder det ”den bedste afslutningsgave nogensinde” (wrap gift, red.)

Reeves er i forvejen kendt for sin generøsitet. Det forlyder således, at han på The Matrix forærede sine stuntmænd Harley-Davidson motorcykler som tak, da optagelserne sluttede.

LÆS OGSÅ: The Matrix-skaber afslører sin rørende årsag til at bringe Neo og Trinity tilbage

Der er også dukket en video op fra optagelserne til ’John Wick 4’, hvor Keanu Reeves hjælper produktionsholdet med at flytte udstyret.

I stedet for at gemme sig i sin formentlig luksuriøse trailer, hvor han kunne slappe af, så beviser stjernen, at han er en del af holdet. Selv da en person tilbyder at hjælper ham med slæbe, afviser Reeves ham i videoen, som nu er gået viralt.

’John Wick 4’ er i kassen, og i den forbindelse er filmens undertitel formentlig også sluppet ud. Det forlyder, at den hedder ’John Wick 4: Hagakure’.

"Hagakure" refererer til en japansk tekst fra 1700-tallet skrevet af en samurai ved navn Yamamoto Tsunetomo, og bogen fungerer som en praktisk og/eller spirituel vejleder for en kriger.

På rollelisten til den fjerde John Wick-film finder man bl.a. Donnie Yen og Bill Skarsgård.

’John Wick 4’ får premiere den 26. maj 2022.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af WATCHMANIA (@watchmania)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

det er hans double

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter