Cookie- og Privatlivspolitik
Optagelserne til 'John Wick 4' beviser, at Keanu Reeves er Hollywoods sødeste mand

Optagelserne til 'John Wick 4' beviser, at Keanu Reeves er Hollywoods sødeste mand

Actionfilmen får også undertitel

Stem op!
1.950
Stem ned!
0
(reset)

Søde historier om Keanu Reeves står i kø. Man kan bl.a. læse om, hvordan han anonymt donerer penge til børnehospitaler, eller hvordan han har købt en is, bare for at kunne give en ung fan en autograf på kvitteringen.

Nu svømmer internettet igen over med skønne historier om skuespilleren, der beviser, at han absolut ikke har stjernenykker og er noget af en ener i Hollywood.

Ifølge People Magazine afsluttede Reeves nemlig optagelserne på John Wick 4 med at give sine stuntmænd en meget ekstraordinær gave.

Hans fire stuntmænd på actionfilmen fik nemlig et personificeret Rolex-ur hver til en middag i Paris. Urene havde en individuel hilsen og ordene ”The John Wick Five” indgraveret.

En af de fire, Jeremy Marinas, har delt et foto på Instagram, hvor han kalder det ”den bedste afslutningsgave nogensinde” (wrap gift, red.)

Reeves er i forvejen kendt for sin generøsitet. Det forlyder således, at han på The Matrix forærede sine stuntmænd Harley-Davidson motorcykler som tak, da optagelserne sluttede.

LÆS OGSÅ: The Matrix-skaber afslører sin rørende årsag til at bringe Neo og Trinity tilbage

Der er også dukket en video op fra optagelserne til ’John Wick 4’, hvor Keanu Reeves hjælper produktionsholdet med at flytte udstyret.

I stedet for at gemme sig i sin formentlig luksuriøse trailer, hvor han kunne slappe af, så beviser stjernen, at han er en del af holdet. Selv da en person tilbyder at hjælper ham med slæbe, afviser Reeves ham i videoen, som nu er gået viralt.

’John Wick 4’ er i kassen, og i den forbindelse er filmens undertitel formentlig også sluppet ud. Det forlyder, at den hedder ’John Wick 4: Hagakure’.

"Hagakure" refererer til en japansk tekst fra 1700-tallet skrevet af en samurai ved navn Yamamoto Tsunetomo, og bogen fungerer som en praktisk og/eller spirituel vejleder for en kriger.

På rollelisten til den fjerde John Wick-film finder man bl.a. Donnie Yen og Bill Skarsgård.

’John Wick 4’ får premiere den 26. maj 2022.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af WATCHMANIA (@watchmania)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

det er hans double

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

er den jo blevet flere gange. Så i 2021 var det nok planen, at den skulle være kommet i juli 2022.

1 uge siden
Nick

Hellere en god, kort historie, end en lang kedelig en...

1 uge siden
Torbenuser/874214
Torbenuser/874214

Jeg har ikke benyttet jeres app længe, men nu skulle den da hentes for at gøre bestillingen nemmere.

1 uge siden
Jesper

Jurassic world minion which I have been looking forward to I have really waited with excitement as something from the first jurassic park is a mega

2 uger siden
VIPER

Og hvad så, det er da 100% fløjtende fuldstændigt ligegyldigt hvornår artiklen er skrevet mand, præmiere datoen er stadig freakin' forkert mand!!!

2 uger siden

Aktive debatter