Cookie- og Privatlivspolitik
MCU-boss slår fast: Denne Marvel-film er en julefilm

MCU-boss slår fast: Denne Marvel-film er en julefilm

Tony Stark i julehumør

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Hvert år diskuteres det flittigt, hvorvidt Die Hard er en julefilm eller ej. Skulle der ligeledes have hersket tvivl om, hvorvidt Iron Man 3 er en julefilm eller ej, så ender den diskussion nu.

Marvel-bossen Kevin Feige slår nemlig i et nyligt interview fast, at 'Iron Man 3' bestemt ER en julefilm. Så er den diskussion vist lukket en gang for alle.

Ganske vist udspiller den tredje Iron Man-film sig omkring juletid med pynt og i snevejr, men det betyder dog hverken julenisser eller Robert Downey Jr. iklædt en nissehue. Men Tony Stark siger nu "Glædelig jul" til Pepper Potts faktisk.

Superhelte-fortsættelsen havde desuden premiere om sommeren. Det havde 'Die Hard' også, hvilket som bekendt heller ikke har stoppet folk fra at julehygge med John McClane år efter år. Det samme kan man altså nu roligt også gøre med Iron Man.

Instruktøren bag, Shane Black, har tidligere begået den fabelagtige "jule"-actionfilm Kiss Kiss Bang Bang, og ligesom i den, så fungerer julen også som et baggrundstæppe i 'Iron Man 3'. 

Så nu hvor julen nærmer sig med hastige skridt, kan man jo passende give netop 'Iron Man 3' et julet gensyn. For det er - som Marvel-bossen slår fast - en julefilm. Slut på den diskussion!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter