Cookie- og Privatlivspolitik
Joaquin Phoenix er ikke imponeret over journalister: "Mange af dem er pikhoveder"

Joaquin Phoenix er ikke imponeret over journalister: "Mange af dem er pikhoveder"

Blev udsat for chokerende spørgsmål som barn

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Joaquin Phoenix er kendt for sit sky forhold til pressen. Skuespilleren virker oftest utilpas, når han bliver interviewet, og det har tit ført til akavede situationer fra begge sider. 

I forbindelse med promoveringen af Joker forlod stjernen et interview, da han blev spurgt ind til filmens vold. 

Men takketvære en ny rolle, har den 47-årige skuespiller fået en hel ny forståelse af journalisternes arbejde. I Mike Mills C'mon C'mon spiller han nemlig radiojournalisten Johnny, som kommer tæt ind på livet af sin nevø, mens de taler med andre unge i USA. 

I filmen interviewer Johnny i samarbejde med sin kollega Roxanne (spillet af den virkelige journalist Molly Webstar) en række børn om deres fremtid og tanker om livet.  

Det skubbede Phoenix ud af sin comfort zone, da han pludselig stod på den anden side af mikrofonen. Men det har også fået ham til at fundere over, hvordan journalister har været med til at traumatisere ham som barn. 

LÆS OGSÅ: Joaquin Phoenix’ første rolle efter 'Joker' er noget helt andet - se billedet

I et interview med IndieWire lukker Phoenix op for sin proces til filmen og sit forhold til pressen. Han udtaler bl.a.: 

- Jeg er faktisk overrasket over, hvor mange underholdnings-journalister, som jeg har mødt, der er pikhoveder, fordi jeg føler, der er et stort ansvar i det. 

- Da jeg var barn – og selv som voksen – har nogle af de spørgsmål, som jeg er blevet spurgt om, virkelig chokeret mig. Jeg kan ikke forstå, hvordan du kan være i den magtposition og misbruge det på den måde. 

Senere i samtalen åbner han op for, hvilken type spørgsmål, som han referer til: 

- Når du er barn, bliver du spurgt om alt mulig mærkeligt lort. Hvor mange penge tjener du? Føler du, at du går glip af din barndom? Alt muligt fucking lort, som de kan finde på. Måske [er det] ikke så meget spørgsmålet, men mere agendaen bag det.  

- Der er ægte nysgerrighed ved at stille et spørgsmål i en samtale versus at forsøge at fremkalde en respons. Jeg tror, at det måske er forskellen. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.