Cookie- og Privatlivspolitik
'The Expendables 4' får vildt kampsports-ikon som skurk!

'The Expendables 4' får vildt kampsports-ikon som skurk!

Stallone & Co. får deres sag for

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Der er allerede godt med actionbøffer på grillen i den kommende The Expendables 4. Legendariske Sylvester Stallone leder traditionen tro an i holdet af øvrige kampklare stjerner, der bl.a. tæller Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia, Megan Fox, Curtis '50 Cent' Jackson og Tony Jaa.

Nu er den kommende actionfilms helt store skurk blevet tilføjet rollebesætning, og Stallone & co. kan i den grad godt forvente at få kamp til stregen!

Det er nemlig ingen ringere end den hårdtslående Iko Uwais, der skal stå ansigt til ansigt med vores helte.

Uwais' er bl.a. kendt for sin seje rolle i de yderst brutale The Raid og The Raid 2 og overfor Mark Wahlberg i Mile 22 samt i dette års Snake Eyes. Der er kort fortalt ingen tvivl om, at han kan slå på tæven. Se bare videoen nederst i artiklen, som samler nogle af kampsportekspertens vildeste slåskampe.

Den 38-årige spiller i 'Expendables 4' en tidligere officer, der er gået den kriminelle vej som våbenhandler med sin egen private hær. Herudover er filmens plot endnu hemmeligholdt. Det skriver Deadline.

SE OGSÅ: Jason Statham deler første billede fra 'The Expendables 4' 

Optagelserne til actionfilm er allerede i fuld gang, mens vi for en uges tid siden desuden kunne skrive, at det bliver den sidste film i franchisen for Stallone, som nu er klar til at give stafetten videre til Statham.

Filmserien tog sin begyndelse i 2010, hvor vi altså første gang så den i dag 77-årige Stallone indtage rollen som den cigarrygende lejemorder Barney Ross.

Siden den første The Expendables har franchisen budt på sin del af eksplosive skuespillere, tænk blot på bl.a. Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jet Li, Mickey Rourke, Jean-Claude Van Damme, Harrison Ford og Mel Gibson.

Hvad Expendables-universet kommer til at byde på fremadrettet, nu hvor Stallone giver håndgranaterne videre til Statham, er vi spændte på at følge. Indtil da glæder vi os til et sidste actionbrag med Barney Ross i førersædet.

'The Expendables 4' afventer premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.