Cookie- og Privatlivspolitik
Events i november: Harry Potter-jubilæum, musikdokumentarer og meget mere

Events i november: Harry Potter-jubilæum, musikdokumentarer og meget mere

Månedens særarrangementer

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

November måned byder på en række særarrangementer i biograferne heriblandt Esports-verdensmesterskab, forpremierer og jubilæumsvisninger.

Forpremiere: Ghostbusters: Afterlife med introduktion af Han Duo

Den kommende 'Ghostbusters: Afterlife' er en fortsættelse af de originale Ghostbusters og Ghostbusters II. Filmen er instrueret af Jason Reitman, hvis far, Ivan Reitman, instruede den første film fra 1984.

I 'Ghostbusters: Afterlife' følger vi en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Filmen introduceres af podcasten Han Duo og vises i IMAX.

Den 1. november i CinemaxX København og Aarhus.

 

The Doors: Live at The Bowl ’68 Special Edition

I forbindelse med fejringen af 50-års jubilæet The Doors' sidste studiealbum L.A. WOMAN vises koncertfilmen 'The Doors: Live at The Bowl ’68 Special Edition' i biografen.

Filmen er omhyggeligt genskabt fra de originale kamera-optagelser, og lyden er lavet ved at bruge de originale bånd fra koncerten i Hollywood Bowl i 1968.

Den 4. november i CinemaxX biografer.

 

League of Legends World Championship 2021

Se med på det store lærred, når vinderne af verdensmesterskaberne i League of Legends skal findes.

Efter flere måneders kamp mellem 24 hold har det store esports-event, World Championship, nået sin konklusion, hvor verdens bedste hold skal findes.

Den 6. november i CinemaxX København og Aarhus

 

Fagre voksne verden med koncert

Gense den Oscar-vindende filmklassiker 'Fagre voksne verden' fra 1967 med Dustin Hoffman som den unge Ben Braddock, der forelsker sig i båden en ældre kvinde og hendes datter.

Før filmen kommer Morten Lützhøft og Nis Pedersen og spiller musikken fra filmen, som blev lavet af den ikoniske duo Simon & Garfunkel.

Den 8. november i Gentofte Kino.

 

My Hero Academia: World Heroes Mission

Kom til særvisning på den pupulære mangafilm 'My Hero Academia: World Heroes Mission'.

I filmen følger vi tre helte, der blot har to timer til at stoppe hele verden fra at gå under, da en skummel organisation har sluppet en gas løs, som fratager superhelte deres superkræfter.

Den 11., 12. og 14. november i CinemaxX København og den 11. og 12. november i CinamaxX Aarhus og Odense. Den 11. november i Empire Bio, Grand Teatret og Gentofte Kino. FORMAT Biograf har spilletider dagligt fra den 11.-17. november.

 

Lars von Triers Europa

I forbindelse med filmens 30-års jubilæum vises Lars von Triers 'Europa'. Den Cannes-vindende film handler om en ung amerikaner, der gennem sit arbejde som sovevognskontrollør på de europæiske jernbaner bliver vidne til kontinentets store ødelæggelser.

På aftenen kommer filmproducer Peter Aalbæk og fortæller anekdoter om filmens tilblivelse.

Den 14. november i Gentofte Kino.

 

Forpremiere: Venuseffekten

Den romantiske komedie 'Venuseffekten' handler om den 25-årige Liv, der forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, hvilket vender op og ned på hendes tilværelse.

'Venuseffekten' er skrevet og instrueret af Anna Emma Haudal, der også står bag serien 'Doggystyle', og filmen har Johanne Milland og Josephine Park i hovedrollerne.

Den 15. november i CinemaxX biografer.

 

Carl Th. Dreyers Ordet med introduktion

Carl Th. Dreyer er en af de største danske filmskabere nogensinde, og hans film 'Ordet' står som et af filmhistoriens centrale værker med sin fortælling om den dobbeltmoral, der opstår, når tro bliver til regler og vaner i stedet for følelser og hengivelse.

Yvonne Alstrup, der er provst i Gentofte, kommer og introducerer filmen.

Den 17. november i Gentofte Kino.

 

Becoming Cousteau

Dokumentaren tager et kig på Jacques Cousteaus mageløse liv som udforsker og miljøforkæmper. Filmen består af nyrestaurerede optagelser fra Cousteaus egen hånd.

Den 20. og 21. november i Grand Teatret.

 

Millennium 25-års jubilæum

I forbindelse med den kultdyrkede seriemorder-serie 'Millennium's 25-års jubilæum viser Valby Kino i samarbejde med "Sammensværgelsen - en dansk X-Files podcast" seriens to første afsnit.

'Millennium' er skabt af X-Files-bagmanden Chris Carter og foregår i et meget mørkt univers med filosofiske og religiøse reflektioner om seksuelt undertrykte seriemordere.

Den 20. november i Valby Kino.

 

Harry Potter og de vises sten

I anledningen af 20-års jubilæet for den første Harry Potter-films biografpremiere vises filmen i to endnu ikke udgivne versioner herhjemme.

Du kan nemlig se den første af filmene om drengen, der overlevede i både en 4K-version og en 3D-version, som aldrig før har været tilgængelige i Danmark.

Den 23. november i CinemaxX biografer.

 

Total Recall med intro af Hakkedrengene

Kom til særvisning på Paul Verhoevens action-klassiker 'Total Recall' fra 1990. Filmen foregår i år 2084, hvor Jordensbefolkning har overlevet en tredje verdenskrig, og vi følger den hemmelige agent Quaid, som spilles af Arnold Schwarzenegger.

'Total Recall' vises i en restaureret 4K-version, mens podcasten Hakkedrengene kommer og introducerer filmen.

Den 24. november i CinemaxX biografer.

 

The Rescue

Folkene bag den fremragende Free Solo har kastet blikket på den tragiske ulykke i Thailand, hvor en gruppe skolebørn og deres træner blev fanget i en hule. Dokumentaren viser aldrig-før-set materiale fra den heroiske indsats fra den thailandske Navy SEALS og det amerikanske luftvåben.

Den 24. november i Grand Teatret.

 

Jungledyret Hugo

Særvisning af den klassiske børnefilm 'Jungledyret Hugo', der handler om verdens sjældneste dyr. Hugo bliver bortført af de onde Izabella og Conrad, som vil gøre Hugo til filmstjerne, men han slipper væk og ender i København. Her møde han ræven Rita, der hjælper ham med at overleve i det uvante miljø.

Den 27. november i Gentofte Kino.

 

Cliff Richard koncert med introduktion af Jørgen de Mylius

Se superstjernen Cliff Richards storslåede koncert i Royal Albert Hall fra hans The Great 80 Tour, som han rejste rundt med i forbindelse med sin 80-års fødselsdag.

Radio- og tv-vært Jørgen de Mylius, der i mange år har været venner med Cliff Richard kommer og introducerer koncertfilmen.

Den 29. november i Gentofte Kino.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

9 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

10 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

10 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

10 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

18 timer siden

Aktive debatter