En ny æra begynder: Se den første korte trailer og billeder fra 'Downton Abbey 2'

Der er også kommet en beskrivelse af den kommende film
Downton Abbey: En ny æra / UIP
(© Downton Abbey: En ny æra / UIP)

(Kan du ikke se traileren nederst, så tryk på linket her og tillad alle cookies).

Familien Crawley og deres tjenestefolk fra Downton Abbey vender tilbage med nye intriger til foråret i Downton Abbey: En ny æra. Nu er den første video og de første billeder fra filmen blevet offentliggjort, og du kan se begge dele nederst i artiklen.

Vi ved endnu ikke noget om plottet til den kommende film, men den første beskrivelse af 'Downton Abbey: En ny æra', som er udgivet i en pressemeddelelse fra United International Pictures, hentyder til, at der er ændringer undervejs:

- En ny æra begynder, og der findes ingen andre steder vi hellere ville være. Til foråret genforenes vi endelig med familien Crawley og tjenestefolkene i #DowntonAbbey: En ny æra - kun i biografen fra den 24. marts 2022.

I den korte video, der er udgivet, kan vi også se, at filmen byder på gamle og nye bekendtskaber, mens et bryllup også er på trapperne.

'Downton Abbey: En ny æra' er en fortsættelse til Downton Abbey-filmen fra 2019, der er baseret på den enormt populære serie om en britisk overklassefamilie i starten af det 20. århundrede.

Den kommende film instrueres af Simon Curtis, der også stod bag den Oscar-nominerede My Week with Marilyn.

'Downton Abbey: En ny æra' kommer i biograferne den 24. marts 2022.