/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Radcliffe afslører sin egen (overraskende) Harry Potter-favoritfilm

Daniel Radcliffe afslører sin egen (overraskende) Harry Potter-favoritfilm

Uventet yndlingsfilm fra stjernen

Stem op!
96
Stem ned!
0
(reset)

Selvom enhver Harry Potter-fan nok standhaftigt vil sige, at de elsker samtlige otte film i den eventyrlige filmserie, så har vi jo alle naturligvis én film, som af forskellige årsager skiller sig ud fra resten.

Det gælder selvfølgelig også Daniel Radcliffe selv, der spillede rollen som Harry i over ti år.

I et interview blev Daniel Radcliffe spurgt ind til, hvilken Harry Potter-film, der er hans favorit. Hertil svarer han, at den femte film, Harry Potter og Fønixordenen, nok er hans yndlings, mens han bedst kan lide at se den sidste film, Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2

Valget må siges at være ret overraskende, da femmeren absolut ikke betragtes som en af franchises bedste film. Selv placerede vi 'Harry Potter og Fønixordenen' nederst på vores Harry Potter-rangering

Den 32-årige skuespiller uddyber sit valg:

- Den femte film, som nok ikke er én, de fleste vil fremhæve som deres favorit. Men jeg fik lov til at arbejde en masse med Gary Oldman til den. Og så var jeg også ved at blive lidt ældre på det tidspunkt, så jeg begyndte bedre at kunne sætte pris på det. Men hvis jeg skulle sige hvilken film, jeg bedst kan lide at se, så vil jeg nok sige den sidste.

Radcliffe fremhæver altså sit tætte samarbejde med Gary Oldman, der spiller Sirius Black i Harry Potter-filmene, som grunden til, at hans favorit film er 'Harry Potter og Fønixordenen'.

I denne måned fejrer den første film, Harry Potter og De Vises Sten, 20 år - og det markerer vi her på kino.dk med masser af artikler, rangeringer og portrætter. Nørd løs med alle vores artikler her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter