Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolans næste film får titel, hovedroller og premieredato

Christopher Nolans næste film får titel, hovedroller og premieredato

Nolan-kendinge og nye superstjerner

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Artiklen er skrevet første gang 8. oktober og opdateret den 2. november.

OPDATERET: Rollelisten til 'Oppenheimer' er blevet udvidet med to nye tilføjelser: Robert Downey Jr. og Matt Damon, det skriver Deadline. Sidstnævnet har tidligere medvirket i Nolans Interstellar, mens det er Robert Downey Jr. første samarbejde med mesterinstruktøren.

Downey Jr. skal spille Lewis Strauss, den berygtede formand for Atomic Energy Commission, mens Damon har fået rollen som Lt. Gen. Leslie Groves, chefen for the Manhattan Project, der var med til at udvikle den første atombombe. Det oplyser The Hollywood Reporter.

-----------

I sidste måned kunne vi fortælle, at Christopher Nolans næste film bliver en 2. verdenskrigsfilm, der fokuserer på atombombens opfinder J. Robert Oppenheimer.

Sidenhen har mesterinstruktøren og filmen fundet et hjem hos Universal Pictures, der opfyldt Nolans central krav, herunder en lang, eksklusiv premiereperiode i biograferne.

Nu har filmen så fået titel, fundet sin hovedrolle og fået fastlagt en premieredato.

Titlen er Oppenheimer og i rollen som netop J. Robert Oppenheimer finder vi en Nolan-kending, nemlig Cillian Murphy. Den 45-årige irer har tidligere optrådt i seks af instruktørens film, herunder i The Dark Knight-trilogien og Inception, mens Murphy også er kendt for sin rolle i tv-serien 'Peaky Blinders' og seneste var aktuel i A Quiet Place 2.

Filmen har sat til at ramme de store lærreder den 21. juli 2023 i USA, hvilket betyder, at den nok kommer en dag før i Danmark.

Nolan har selv forfattet manuskriptet baseret på Pulitzer Pris-vindende bog "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer", og filmen beskrives som en "episk thriller skudt i IMAX, der skubber publikum ind i det pulsende paradox hos den gådefulde mand, der risikerer at smadre verden for at redde den".

I oktober blev Emily Blunt en del af den nye film som Oppenheimers hustru. Dermed bliver hun genforenet med kollega Cillian Murphy efter gyseren A Quiet Place 2, som havde premiere tidligere i år. Det vil være den 38-årige skuespillerindes første samarbejde med instruktør Christopher Nolan.

'Oppenheimer' får premiere i juli 2023.

Christopher Nolan's Oppenheimer to Star Cillian Murphy - VitalThrills.com

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Stadig intet nyt om den nye Duke Nukem.. Ja træerne vokser ikke ind i himlen..

4 timer siden
Anders

Haha Jonah er for fed. Elsker at ham og Leo laver film sammen!

20 timer siden
lisbet

Det lydergodt at der kommer en ny film med Mads Mikkelsen

1 dag siden
Karinauser/915753
Karinauser/915753

I mener vist Danny Glover og ikke Donald Glover ;)

2 dage siden
TheDayDreamer

Det er en af næste års ALLERMEST ventede film for mig! Og den mest ventede gyser!

5 dage siden