Vild scene med hemmelig karakter: Ny Spider-Man film sammenlignes med 'Endgame'

Tom Holland om sin vildeste scene nogensinde
Billede
(© Spider-Man: No Way Home / Sony Pictures)

Meget tyder på, at den kommende Spider-Man: No Way Home bliver en vild omgang.

Indtil videre er det bekræftet, at filmen kommer til at introducere det såkaldte multiverse i MCU, samtidig med at Alfred Molina vender tilbage i rollen som skurken Doctor Octopus fra Tobey Maguires tid som Spider-Man. Mens rygterne om at både Maguire og Andrew Garfield dukker op som deres tidligere inkarnationer af Edderkoppen også har været massive. Noget som sidstnævnte hårdnakket afviser.

Nu har filmens instruktør, Jon Watts, udtalt sig om filmen til Empire, og han lægger ikke skjul på, at ambitionsniveauet har været skyhøjt.

Da han bliver forholdt, hvor ambitiøse man har været på den kommende film, er svaret kort og enormt interessant:

- Det er Spider-Man: Endgame.

Med en henvisning til det episke punktum, der blev sat for Marvels tredje fase i Avengers: Endgame, sætter Watts altså forventningerne helt i vejrs for den kommende Spider-Man-film, der meget vel kan være den sidste solofilm for Tom Hollands Spider-Man.

Læs også: Overblik: Alle Marvels 4 faser forklaret

Mens vi stadig må vente lidt endnu på at se, hvordan denne ”Spider-Man: Endgame” kommer til at se ud, så har traileren til filmen allerede budt på nogle smagsprøver. Her kan vi bl.a. se, hvordan Doctor Strange også spiller en større rolle i den kommende film.

I 'Spider-Man: Far From Home' er Peter Parkers liv blevet vendt op og ned på, da alle har fundet ud af, at han er manden bag Spider-Man-masken. Han spørger derfor Doctor Strange om hjælp, men opdager hurtigt, at dette sætter mere på spil end først antaget.

Spider-Man: No Way Home (2021) - IMDb

Ifølge Tom Holland vil den kommende film også indeholde "en af de fedeste scener, jeg nogensinde har filmet".

Scenen udspiller sig mellem Peter Parker, Tante May, Happy Hogan og en fjerde karakter, som Holland ikke vil afsløre. 

- Det er fire mennesker, der sidder ved et bord og snakker om, hvordan det er at være superhelt. Og det var fantastisk. Jeg så den scenen den anden dag med min bror og vores kæber lå på gulvet bagefter, forklarer Holland til Empire.

Med multiverset åbnet, så kan kun fantasien sætte grænser for, hvem denne mystiske fjerde person måske kan være! Er det måske en af de tidligere Spider-Man-skuespillere?

'Spider-Man: No Way Home' får premiere den 16. december.