Sagen afsluttet! Scarlett Johansson og Disney begraver stridsøksen

Samarbejder i stedet om ny film
Black Widow / Walt Disney Pictures
(© Black Widow / Walt Disney Pictures)

Tilbage i juli måned kom det frem, at Scarlett Johansson sagsøgte Disney for et brud på deres kontrakt om udgivelsen af Black Widow. Johansson mente nemlig, at Disney ikke respekterede kontrakten, da de udgav den på streamingtjenesten Disney+ samtidig med filmens biografpremiere.

Nu er stridigheden dog løst, og de to parter er nået til enighed. Det skriver Johansson i en pressemeddelelse via Variety:

- Jeg er glad for at have udredt vores uoverensstemmelse med Disney. Jeg er utroligt stolt over det arbejde, vi sammen har lavet over årene og har virkelig nydt mit kreative partnerskab med holdet. Jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde de kommende år.

Johansson er altså klar til at begrave stridsøksen og fortsætte sit samarbejde med Disney. Og ifølge Alan Bergman, der er formand for Disney Studios indhold, så er det arbejde allerede gået i gang:

- Vi sætter pris på hendes bidrag til Marvel-universet og ser frem til at arbejde sammen på en række kommende projekter, heriblandt Disneys ’Tower of Terror’.

Screenrant skrev tilbage i juni om ’Tower of Terror’-projektet, mens Scarlett Johanssons søgsmål af Disney fik mange til at stille spørgsmålstegn ved projektets fremtid. Nu lader det dog til at være tilbage på sporet.

Tower of Terror er en forlystelse i Disneyland, som nu altså skal laves til en film – meget lig Jungle Cruise fra tidligere i år, der ligeledes er baseret på en forlystelse. Tower of Terror har tidligere været lavet til en tv-film med Kirsten Dunst tilbage i 1997.

Scarlett Johansson er aktuel med biograffilmen Sing 2 den 21. december.