/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Kollegaerne takkede Dwayne Johnson for at svine Vin Diesel til

Kollegaerne takkede Dwayne Johnson for at svine Vin Diesel til

The Rock taler ud om dramaet med Fast & Furious-kollegaen

Stem op!
104
Stem ned!
0
(reset)

I et nyt stort interview med Vanity Fair reflekterer Dwayne Johnson over sit uvenskab med Vin Diesel, der opstod under optagelserne til Fast & Furious-filmene.

Læs hele vores gennemgang af dramaet mellem de to stjerner her.

Striden mellem de to muskelbøffer blev offentligt kendt, da The Rock i 2016 delte et Instagram-opslag, hvor han - uden at nævne navnet direkte - kaldte Vin Diesel for "en tøsedreng" (candyass, red.) og udskældte ham for manglende professionalisme. 

Dwyane Johnson fortæller, at der ikke var noget bestemt, som triggede hans vredesudbrud: "Intet specifikt skete, bare det samme gamle lort".

Opslaget er senere blevet slettet, og nu indrømmer Johnson, at det heller ikke var hans "bedste dag", da han gjorde det, men at han heller ikke fortryder noget:

- Jeg mente, hvad jeg sagde. Helt sikkert. Jeg mener, hvad jeg siger, når jeg siger det. Men at udtrykke det offentligt var ikke den rigtige ting at gøre... Det startede en ildebrand.

Selvom det kan lyde som om, Johnson trækker lidt i land, skyder han stadig med skarpt, da han indikerer, at der var en større utilfredshed med Vin Diesel på Fast & Furious-produktionen:

- Alligevel er det interessant ... [det var] som om, at næsten hvert eneste medlem [af Fast & Furious, red.] fandt vej til mig og enten stille takkede mig eller sendte mig en besked.

- Men ja, det var ikke min bedste dag. Jeg skulle ikke have delt det. Fordi i sidste ende går det imod min DNA. Jeg deler ikke ting som det. Og jeg håndterer den slags lort udenfor offentligheden. De behøver ikke vide det. Det er derfor, at det ikke var min bedste dag.

Fast & Furious 5

Den eneste årsag til, at Dwayne Johnson faktisk takkede ja til at medvirke i Fast & Furious 8 var, at han blev lovet, at han og Vin Diesel ikke skulle være i nogle scener sammen:

- Jeg ville glemme dramaet. Jeg tænkte, at det var den bedste ting at gøre. For alle.

LÆS OGSÅ: Dansker gennemgår sin vilde fest-scene med Vin Diesel i 'Fast & Furious 9'

Den 49-årige eks-wrestler fortæller også mere om et møde, der fandt sted mellem de to stjerner i Johnsons trailer, da situationen var på sit højeste:

- Der var et møde. Jeg vil ikke kalde det er fredfyldt møde. Jeg vil kalde et møde, der skabte klarhed. Han og jeg havde en god snak i min trailer, og det var ud fra den samtale, at det virkelig blev krystalklart, at vi er i to separate ender af spekteret. Og vi blev enige om at lade det ligge der.

Johnson forklarer yderligere, at konflikten lå i deres forskellige filosofier, når det kommer til at lave film. Han uddyber:

- Jeg går ind i alle projekter med alt, hvad jeg har. Det er filosofien om at gå på arbejde hver dag. Se på alle som lige partnere. Og se på studiet som lige partnere. Og se på holdet, uanset om du er på rollelisten eller ej, som lige partnere - med respekt og med menneskelighed, og være respektfuld i processen og overfor andre mennesker, som giver lige så meget tid, lige så meget hårdt arbejde og sved, hvis ikke mere.

- Jeg tror, at det altid har været vigtigt for mig altid at være ærlig og kigge folk i øjnene. Og hvis jeg siger, at jeg gør noget, så gør jeg det.

Og med de udtalelser kan man så tænke over, hvad han mener, at Vin Diesel repræsenterer...

I interviewet svarer Johnson også igen på Vin Diesels udtalelser fra i sommers, hvor han udtalte, at han havde hjulpet The Rock med at fremme sin præstation i Fast & Furious' med hård kærlighed:

- En del af mig føler, at der ingen årsag er til at værdige det lort med et svar. Men der er sandheden. Jeg har været rundt om blokken en del gange. Modsat ham, kom jeg ikke fra en verden af teater. Og du ved, jeg voksede op forskelligt og var opdraget anderledes.

- Jeg kom fra en fuldstændig anderledes kultur og miljø. Og jeg går ind i alle projekter med at give alt. Og hvis jeg føler, at der er nogle ting som bliver nødt til at blive udbedret eller håndteres, så gør jeg det. Og det er så simpelt. Så da jeg læste det [Vin Diesels udtalelser, red.], grinte jeg, ligesom alle andre. Jeg grinte meget. Vi grinte alle sammen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

1 dag siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter