#Kinotur: Kom i biografen og mød skuespillerne fra den danske film 'Skyggen i mit øje'

Vi giver billetten, hvis du giver en anmeldelse
Billede
(© SF Studios)

Den 28. oktober er der premiere på en ny dansk film med titlen Skyggen i mit øje. Men allerede på mandag i næste uge kan du ikke bare se filmen uden betaling, men endda møde skuespillerne Fanny Leander Bornedal og Alex Høgh Andersen. De introducerer nemlig filmen.

Det koster som sagt ikke noget, og men vi ønsker at optage en lille video med din reaktion efter filmvisningen, hvor du giver en kort anmeldelse. Du må naturligvis også meget gerne anmelde filmen på kino.dk bagefter.

Visningen finder sted i Nordisk Film Biografer Palads i København mandag den 25. oktober kl. 16.30.

Du kan booke dine billetter (maks 2 stk.) herunder.

Find dine pladser her:

Lidt om filmen:

Ole Bornedal, der bl.a. stod bag Nattevagten og Så længe jeg lever, står bag den danske film, som foregår under Anden Verdenskrig.

Den 21. marts 1945 bliver Danmark ramt af en tragedie. Det britiske Royal Air Force angriber Gestapos hovedkvarter Shell-huset i midten af København, hvor 26 danske krigsfanger er blevet placeret som levende værn af tyskerne.

Angrebet lykkedes, men da et fly styrter ned ved Den Franske Skole, får branden de efterfølgende bombefly til at tro, at deres mål er under røgskyen.

Den forfærdelige hændelse danner rammen for Skyggen i mit øje, hvor den skæbnesvangre begivenhed fortælles gennem perspektivet fra nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra den franske skole, de unge indespærrede frihedskæmpere i Shell-huset og de angribende britiske piloter.

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)