/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk børnebog bliver til vinterferiens store familiefilm

Dansk børnebog bliver til vinterferiens store familiefilm

Rumvæsen jagtet af gal samler

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Peter Frödin og Line Knutzons børnebog Lille Allan - den menneskelige antenne bliver filmatiseret. Animationsfilmen har Louis Næss-Schmidt, som også lagde stemme til Aske fra Ternet Ninja 2, og Sofie Torp som de to hovedroller. 

Anders W. Berthelsen og Sara Fanta Traore lægger stemmer til Allans forældre, og navne som Nicolaj Kopernikus, Bodil Jørgensen og Peter Frödin er også indblandet i filmen.  

’Lille Allan’ er en historie om Allan, hvis forældre bliver skilt. Han flytter herefter sammen med sin far ud i en boligblok på Amager. Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner. 

LÆS OGSÅ: Guide til efterårsferiens familiefilm

Herefter bliver Majken, et tankelæsende rumvæsen, nødt til at nødlande på Jorden, og der opstår et mærkværdigt og uventet venskab mellem hende og Allan. Da Majken kan læse Allans tanker, behøver han ikke at sige noget. Desværre kommer en skør samler på sporet af Majken. Med hjælp fra Helge skal de to arbejde sammen og sørge for, at Majken ikke kommer i kløerne på den gale samler.  

Amalie Næsby Fick har instrueret filmen. Hun har også instrueret den Robert-vindende film Den utrolige historie om den kæmpestore pære, som er skrevet af Jakob Martin Strid.

Lille Allan - den menneskelige antenne får premiere den 3. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

1 dag siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter