Bare rolig: Derfor går Nicolas Cage aldrig på pension

Oscar-vinderen er ustoppelig
Nicolas Cage Con Air
(© Con Air (Touchstone Pictures))

Nicolas Cage er en af branchens mest aktive skuespillere, hvilket hans fortsat voksende CV vidner om.

Man finder således i skrivende stund mere end 100 skuespiller-krediteringer på IMDb - med så forskellige titler som Wild at HeartLeaving Las Vegas og Con Air, videre til Face/OffNational Treasure og Kick-Ass.

Der er bestemt ikke udsigt til, at Oscar-vinderen sætter farten ned. Faktisk slet ikke. I et nyligt interview har skuespilleren nemlig udtalt, at han aldrig vil gå på pension. Det skriver Entertainment Weekly.

Nicolas Cage udtaler:

- At gøre det, jeg gør i filmens verden, har været som en skytsengel for mig, og jeg har brug for det. Jeg er sundere, når jeg arbejder, jeg har brug for et positivt sted at udtrykke min livserfaring, og det har det at lave film givet mig. Så jeg går aldrig på pension.

Den 57-årige skuespiller fortsætter:

- Det sjove er, at mit argument for folk, der siger: "Du arbejder for meget", var jeg kan lide at arbejde, og det er sundt, jeg er glad, når jeg arbejder.

Senere i år er Cage desuden biografaktuel i den allerede kritikerroste thriller Pig, hvor han spiller trøffeljægeren Rob, hvis trøffelgris bliver kidnappet. Det bliver en starten på en jagt efter gerningsmændene, hvor Rob undervejs også må se sin fortid i øjnene.

'Pig' har biografpremiere den 25. december.