Cookie- og Privatlivspolitik
'Venom 2' bliver den korteste superheltefilm nogensinde

'Venom 2' bliver den korteste superheltefilm nogensinde

Instruktøren forklarer den korte spilletid

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at moderne superheltefilms spilletider sniger sig godt over de to timer. Avengers: Endgame tog biograf-rekorden ved at strække sig over 3 timer, mens Zack Snyders nye streaming-version af 'Justice League' varede hele 4 timer.

Men den kommende Venom 2: Let There Be Carnage bliver undtagelsen, der bekræfter reglen. Den nye film om Spider-Man-skurken er nemlig på blot 90 minutter. Det er hele 22 minutter kortere end forgængeren, der endda også holdt sig på under to timer.

Der er som bekendt noget, der hedder begrænsningens kunst, og det lyder til, at det er det, som man har praktiseret i Marvel-filmen. I hvert fald fortæller instruktør Andy Serkis i en Q&A på IGN følgende om spilletiden:

- Vi har hele tiden ønsket, at filmen skulle være en virkelig fed rutschebanetur [thrill ride, red.]. Og en hurtig, muskulær [film]... hvor vi ikke brugte for meget tid på eksposition.

Samtidig understreger Serkis, at man gerne ville have skurken Carnage i aktion med det samme og dermed ikke dvæle for lang tid ved det.

SE OGSÅ: Første trailer til 'Venom 2' byder på humor og splat

'Venom 2: Let There Be Carnage' følger igen journalisten Eddie Brock, der lever med den udenjordiske symbiot, Venom, i sin krop. Da Eddie opsøger seriemorderen Cletus Kasady for et interview, bliver det starten på en ny og farlig symbiot kaldet Carnage (på dansk før kendt som Splatter).

I hovedrollen ses Tom Hardy, der også er medforfatter på filmen, mens Woody Harrelson spiller modstanderen Carnage.

Med en spilletid på halvanden time bliver 'Venom: Let There Be Carnage' den korteste superheltefilm nogensinde - og overgår Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, der har haft rekorden indtil nu med en spilletid på 92 min.

'Venom 2: Let There Be Carnage' får premiere den 14. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

11 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden