Cookie- og Privatlivspolitik
Sexisme, gråd og slåskampe: 10 film-duoer på kollisionskurs

Sexisme, gråd og slåskampe: 10 film-duoer på kollisionskurs

Bl.a. har Ryan Gosling, Brad Pitt og Kim Basinger været ude med riven

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede skrevet om 10 skuespillerpar, der har hadet hinanden bag kameraet samt skuespillere og deres instruktører, som er røget i totterne på hinanden.

Vi fortsætter her den sprængfarlige artikelserie ved at kigge på yderligere 10 film-duoer, som har været på kollisionskurs.

Denne gang er det bl.a. navne som George Clooney, Jessica Alba og Brad Pitt, videre til Bruce Willis, Jake Gyllenhaal og Kim Basinger, som vi har kigget nærmere på og deres knapt så gnidningsløse samarbejde med en række instruktører.

 

Jake Gyllenhaal vs. David Fincher - Zodiac (2007)

David Fincher er kendt som noget af en minutiøs perfektionist og detaljeorienteret filmskaber, hvilket bl.a. resulterer i adskillige optagelser af den samme scene. Ja, faktisk helt op til mere end 50 (!) takes. Dette huede ikke just Jake Gyllenhaal under optagelserne til seriemorderfilmen 'Zodiac', hvilket bl.a. var en kilde til stor frustration.

 

Sean Connery vs. Stephen Norrington - The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

Produktionen af 'The League of Extraordinary Gentlemen' er notorisk kendt for at have været mere end problemfyldt, mens den endog skulle have ledt til, at Sean Connery trak sig tilbage som skuespiller en gang for alle. Bl.a. var han og instruktøren Stephen Ledger ofte på kollisionskurs, hvor de to var tæt på flere gange at ryge i totterne på hinanden.

 

 

Kim Basinger vs. Adrian Lyne - 9 ½ Weeks (1986)

Instruktøren Adrian Lyne gik måske lidt for vidt i sit forsøg på at få en så troværdig præstation som muligt ud af Kim Bassinger på den erotiske '9 ½ Weeks'. Han forsøgte således med fuldt overlæg at gøre Bassinger vred. Endvidere skulle Lyne også have fået medspilleren Mickey Rourke til at undgå hende under optagelserne, det for at bevare en vis spænding mellem de to, når kameraerne rullede.

 

George Clooney vs. David O. Russell - Three Kings (1999)

Den ellers rolige George Clooney mistede temperamentet under optagelserne til 'Three Kings'. Filmens instruktør David O. Russell skulle nemlig have været så frustreret over produktionens budget, at han lod det gå ud over bl.a. statisterne. Clooney konfronterede ham med dette, hvilket affødte et skænderi, som endte med en slåskamp. De to skulle stadig ikke just være de bedste venner.

 

Katherine Heigl vs. Judd Apatow - Knocked Up (2007)

Resultatet af Judd Apatows komedie 'Knocked Up' er måske nok vellykket. Men bag kameraet er historien mindre gnidningsløs. Katherine Heigl kaldte nemlig filmen for sexistisk, eftersom kvinderne blev portrætteret dårligt, humørforladte og stramme i betrækket, mens mændene var elskelige og charmerende. Heigl sagde dog også, at det for langt det meste af produktionen var en god oplevelse.

 

Brad Pitt vs. Alan Pakula - 'The Devil's Own' (1997)

Der var ikke just god energi mellem Brad Pitt og instruktør Alan Pakula under optagelserne af 'The Devil's Own'. Bl.a. skulle Pitt have truet med at forlade filmen, da manuskriptet ifølge ham var både ufærdigt og usammenhængende. Han besluttede sig dog for at lave filmen alligevel, hvilket han fortrød, da samarbejdet med Pakula langt fra forløb problemfrit.

 

Bruce Willis vs. Kevin Smith - Cop Out (2010)

Filmskaberen Kevin Smith har ikke været bleg for at fortælle om sin meget lidt positive oplevelse med Bruce Willis på komedien 'Cop Out'. Willis mødte endda ikke op til produktionens afslutningsfest, mens Smith har kaldt hans deltagelse bag kameraet for både bitter og ubehagelig. De to har dog siden klinket skårene.

 

 

Sean Penn vs. Oliver Stone - U-Turn (1997)

Sean Penn er ved flere lejligheder blavet kaldt svær at arbejde sammen med. Det var i hvert fald tilfældet på Oliver Stones 'U-Turn', hvor Penn skulle have udtalt, at det var som at tale til et svin at tale til Stone, mens skuespilleren endvidere har kaldt optagelserne for syv helvedsuger.

 

Jessica Alba vs. Tim Story - Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)

Samarbejdet mellem Jessica Alba og instruktøren Tim Story fungerede ganske enkelt ikke på 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer'. Bl.a. skulle instruktøren konstant have kritiseret hende under optagelserne. Story skulle endvidere ikke have været tilfreds med måden, hun græd på. Hun skulle græde på en pæn måde, bl.a. med argumentet, at de bare kunne sætte tårerne ind med CGI efterfølgende.

 

Ryan Gosling vs. Peter Jackson - The Lovely Bones (2009)

Det er svært at forestille sig, at Ryan Gosling eller Peter Jackson skulle kunne miste besindelsen. Det kom vist heller ikke så vidt. Ikke desto mindre endte uenighederne mellem de to med, at Mark Wahlberg overtog Goslings rolle i 'The Lovely Bones', da Jackson og Gosling var uenige om portrætteringen af karakteren, som Gosling endda havde taget små 30 kilo på for at spille.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

6 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

12 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden