'Predator 5' er optaget færdig - her er alt vi ved om den nye film

'Skull' fortæller monstrets oprindelseshistorie
Billede
(© The Predator / 20th Century Fox)

Sidste år blev det bekræftet, at en mystisk film med titlen 'Skulls' rent faktisk var den næste i rækken om det udenjordiske Predator-monster, der første gang optrådte i Arnold Schwarnegger-filmen fra 1987.

Nu er den hemmelige film optaget færdig. Det har kameramanden Jeff Cutter afsløret med et foto på Instagram (se det nederst).

Informationerne om 'Predator 5' er stadig sparsommelig, men herunder har vi samlet alt, vi ved om den kommende actionfilm:

- Filmen vil fortælle monsterets oprindelseshistorie.

- Producerne har udtalt, at filmen vil udspille sig mange, mange år før den moderne civilisation eksistens, da Yautja-racen første gang ankommer til Jorden.

- Hovedrollen indtages af Amber Midthunder, der er kendt for X-Men-serien 'Legion' og 'Roswell, New Mexico'.

- Instruktøren er Dan Trachtenberg, der tidligere har stået bag 10 Cloverfield Lane, som ligeledes blev indspillet under hemmelige forhold.

- Patrick Aison har skrevet manuskriptet. Han tidligere har været tilknyttet tv-serier som 'Wayward Pines' og 'Jack Ryan'.

- Det har forlydt, at filmens titel skulle være 'Skull' - hvilket er forvirrende, da arbejdstitlen var 'Skulls' (som det også kan ses på Jeff Cutters foto nederst). Men ifølge Trachtenberg er det ikke nødvendigvis filmens officiel titel. Det skrev han i et opslag på Instagram.

- Producerne John Davis og John Fox har i et interview sammenlignet filmen med 'The Revenant', uden at give flere detaljer.

- Filmen er tiltænkt en R-Rating, men kan ende som PG13, udtalte producerne også.

- John Davis har også sagt, at han mener, at den nye film vil blive lige så god som den originale film.

- 'Skull' har ikke en premieredato, men udkommer formentlig i 2022.